Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoljak ilyenkor?
Figyelt kérdés
Pár hónapja beszélgetek egy lánnyal. Tetszünk is egymásnak, találkozgattunk is. Ismerkedés alatt az elején nagyon sokat írtunk egymásnak, most viszont igaz minden nap írogatunk de jóval kevesebbet. Vagyis a lány ír kevesebbet. Én meg nem akarom mindig zaklatni, hogy én írok először. Ez normális, vagy kezd elfelejteni? Esetleg másokkal ismerkedik? lehet alaptalan, de sajnos féltékeny kezdek lenni... Messzebb lakik, úgyhogy most nem találkozunk személyesen.aug. 1. 10:57
A kérdező szavazást indított:
Normális
Nem normális
Nem lehet eldönteni
27 szavazat
1/17 anonim válasza:
Nem kérdezted meg tőle, hogy mért ír kevesebbet? Ha van valami oka erre, lehet nem fogsz többet féltékenykedni, hogyha nincs másik ember a háttérben és nyugodtabb leszel.
2/17 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, azt mondta netezik, filmet néz, Tiktokozik ilyesmi, meg alszik, mivel szünet van a suliban...
aug. 1. 11:11
3/17 anonim válasza:
Amire akar, időt szakít az ember. Főleg, hogy elvileg egész nap net közelben van.
4/17 anonim válasza:
A mai világban egy tizenéves állandóan a neten lóg, így egyértelmű, hogy csak veled nem akar valamiért annyit beszélni.
5/17 anonim válasza:
Lehet, hogy ez csak én vagyok, de ha filmnézés közben rámír az alakulóban levő "párom" félreteszem a filmet és vele beszélek.
Nem szeretnélek megbántani, de lehet ezzel a szöveggel próbál lerázni. Beszéljétek meg a dolgot, mi kevesek vagyunk ehhez.
6/17 A kérdező kommentje:
De ha írok neki válaszol, amint elérhető. Csak az írás mennyiége kevesebb...
aug. 1. 12:14
7/17 anonim válasza:
Hónapok óta ismerkedtek, de nem fejlődik a kapcsolatotok. Mit vársz akkor? Szerintem érthető, hogy kezd elhidegülni tőled. Az hogy még mindig ír azt jelenti, hogy még nincs minden veszve, de ha így folytatjátok nem lesz belőle semmi.
8/17 anonim válasza:
Szerintem már megunta hogy csak írkáltok, ott beszélgettek már nagyon régóta, szerintem jobban tetszene neki ha személyesen találkoznátok. Ha nem akarod elvesziteni őt, akkor dobd fel neki a találkozót
9/17 anonim válasza:
Dobj fel egy témát amiről bárki el tud beszélgetni, és máris többet fog írni;)
10/17 anonim válasza:
Szerintem is megunta a várakozást. Hónapok óta beszélgettek, találkozgattok, de ezek szerint nincs csók, puszi, ölelés, vagy bármilyen érintés, vagyis nem fejlődik sehova a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!