Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most azt jeleti, hogy békülni akar ?
Figyelt kérdés
közel 1 hónapja szakítottunk, csúnyán összevesztünk, és mindenhol letiltottuk egymást, azóta sem váltottunk egy szót sem. nemrég viszont arra lettem figyelmes, hogy visszavonta a letiltást instagramon, de nem kaptam tőle se üzenetet, semmit..láttam a megosztásait is, amik egyértelműen felém irányulnak, szóval nem igazán értem, hogy ezt most mit akar jelenteni, mert ha békülni akar, akkor eddig még miért nem keresett ? van rám más elérhetősége is, ha már annyira..ja, és mielőtt valaki letámad, hogy miért nem írok neki én akkor, azért mert nagyon megsértett, de valahol még mindig szeretem..júl. 30. 19:45
1/13 A kérdező kommentje:
19/L vagyok, ő pedig 19/F ha ez számít.
júl. 30. 19:47
2/13 anonim válasza:
Nem. Csak rajott , hogy gyerekes a tiltogatpsdi.
3/13 A kérdező kommentje:
azt kétlem, ugyanis ő az, aki mindig tiltogat. én csak azért tettem, mert kihozott a sodromból.
júl. 30. 20:28
4/13 anonim válasza:
Gondolom ő is épp azon gondolkodik, hogy miért nem írsz rá, ha feloldottad a tiltást és megnézted a megosztásait.
5/13 A kérdező kommentje:
én nem oldottam fel.
júl. 30. 21:12
6/13 A kérdező kommentje:
csak onnan tudom, hogy feloldott, mert már nem azt írja ki “instagram user” hanem a rendes nevét. a megosztásait meg tiktokon néztem meg egy másik fiókról.
júl. 30. 21:13
7/13 anonim válasza:
#5 Akkor honnan tudod, hogy neked címzi a dolgait, illetve honnan tudod, hogy te már nem vagy letiltva?
8/13 anonim válasza:
#6 Akkor eleve nem értem a dolgot. Ő tudja, hogy nem oldottad fel, de mégis neked üzenget... Nem lehet, hogy tökre félreérted a helyzetet és valaki másnak címzi a megosztásait?
9/13 A kérdező kommentje:
azért mert ismerem, plusz egyértelmű, de ezt hiába fogom magyarázni egy kívülállónak. én is repostolok vele kapcsolatban, ezt nem kifejezettem azért teszem, hogy ő lássa.🤷♀️
júl. 30. 21:27
10/13 anonim válasza:
Nem. Ez azt jelenti, hogy szörnyen gyerekesek vagytok.
Nem való még nektek az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!