Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez most azt jeleti, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most azt jeleti, hogy békülni akar ?

Figyelt kérdés
közel 1 hónapja szakítottunk, csúnyán összevesztünk, és mindenhol letiltottuk egymást, azóta sem váltottunk egy szót sem. nemrég viszont arra lettem figyelmes, hogy visszavonta a letiltást instagramon, de nem kaptam tőle se üzenetet, semmit..láttam a megosztásait is, amik egyértelműen felém irányulnak, szóval nem igazán értem, hogy ezt most mit akar jelenteni, mert ha békülni akar, akkor eddig még miért nem keresett ? van rám más elérhetősége is, ha már annyira..ja, és mielőtt valaki letámad, hogy miért nem írok neki én akkor, azért mert nagyon megsértett, de valahol még mindig szeretem..

júl. 30. 19:45
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
19/L vagyok, ő pedig 19/F ha ez számít.
júl. 30. 19:47
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Csak rajott , hogy gyerekes a tiltogatpsdi.
júl. 30. 20:25
 3/13 A kérdező kommentje:
azt kétlem, ugyanis ő az, aki mindig tiltogat. én csak azért tettem, mert kihozott a sodromból.
júl. 30. 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ő is épp azon gondolkodik, hogy miért nem írsz rá, ha feloldottad a tiltást és megnézted a megosztásait.
júl. 30. 21:05
 5/13 A kérdező kommentje:
én nem oldottam fel.
júl. 30. 21:12
 6/13 A kérdező kommentje:
csak onnan tudom, hogy feloldott, mert már nem azt írja ki “instagram user” hanem a rendes nevét. a megosztásait meg tiktokon néztem meg egy másik fiókról.
júl. 30. 21:13
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
#5 Akkor honnan tudod, hogy neked címzi a dolgait, illetve honnan tudod, hogy te már nem vagy letiltva?
júl. 30. 21:14
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
#6 Akkor eleve nem értem a dolgot. Ő tudja, hogy nem oldottad fel, de mégis neked üzenget... Nem lehet, hogy tökre félreérted a helyzetet és valaki másnak címzi a megosztásait?
júl. 30. 21:17
 9/13 A kérdező kommentje:
azért mert ismerem, plusz egyértelmű, de ezt hiába fogom magyarázni egy kívülállónak. én is repostolok vele kapcsolatban, ezt nem kifejezettem azért teszem, hogy ő lássa.🤷‍♀️
júl. 30. 21:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ez azt jelenti, hogy szörnyen gyerekesek vagytok.

Nem való még nektek az ilyesmi.

júl. 30. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!