Felkeresett a régi barátnőm,hogy békülni akar,mert régen a pasija eltiltotta tőlem. Ti mit reagálnátok?
Háttőő... ez soha nem lesz már barátság. Nem rád van szükse, hanem csak egy valakire, akin energiavámpíroskodhat.
Ennek tudatában... ha neked oké, hogy csak ki vagy használva, és bármikor el lehetsz dobva, mint egy koszos rongy 🤷♂️
Gondolom társaságra vágyik, most te vagy a pakliban.
Ha rám hallgatsz, tiltsd le a faszba...
AMi nem müködött, akkor később sem fog...
Én fiú baráttal jártam így. Megismerkedett egy akkor tini lánnyal. (Mi már huszonévesek voltunk) Támogattam a kapcsolatot, biztattam stb. Majd szépen lassan nem is válaszolt nekem, vagy ha igen, akkor bunkó volt. Kiderült, nem engedte a barátnője, hogy beszéljen velem. :D Pedig évek óta nagyon jó barátok voltunk, és nekem is volt párom. Kár volt féltékenykednie... Le is lettem törölve mindenhonnan részéről. Egy év múlva mikor szakítottak, felkeresett újra, hogy nagyon hiányzom neki stb... Elküldtem, és 5 éve nem beszéltünk. Néha hiányzik, de tudom sosem lesz már olyan az egész mint régen.
Küldd el!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!