Hogy reagálnátok ha valaki akivel régen összevesztetek, rátok írna hogy legyetek újra barátok?
Attól függ, hogy milyen régen vesztünk össze és min vesztünk össze.
22/L
Alapvetően békülékeny ember vagyok, tkp. senkivel nem tartok haragot. Csak olyan fordulhat elő, hogy valakivel eltávolodtunk egymástól és nem tartjuk a kapcsolatot. Pl. egyik rokonomat amikor gyereke született, többször hívtam, hogy meglátogatnánk a kisbabát. Sosem vette fel a telefont, nem hívott vissza, SMS-re nem reagált. Nem erőltettem a dolgot, vele emiatt szakadt meg a kapcsolat. Ha egy ilyen ember venné fel velem újra a kapcsolatot, nyitott lennék rá.
50F vagyok.
19/L
Nekem alapvetoen 5 baratnom van/volt evek ota
Rengetegszer vesztunk ossze egymassal
Bizony minden miatt amit eltudsz kepzelni
Fiatal(abb) lanyok voltunk..
Mindig mindent megbocsajtottunk egymasnak … egyikunk sem szeretett haragot tartani
Mai napig joban vagyunk csak az elet ugy hozta hogy eltavolodtunk egymastol
Szerintem megbocsajtani meglehet csak felejteni soha
Lehet,hogy hülye vagyok,de nálam nincs vissza senkinek.És én sem kéredzkednék vissza senkihez.
Sem baráthoz, sem exhez, senkihez.
54 F
Úgy általánosságban szólva azt mondanám, attól függ, hogy előtte milyen kapcsolatban voltunk, konkrétan kiről van szó, min és mikor/mennyi ideje vesztünk össze, és mennyire volt durva a szóváltás.
Viszont konkrétan 2 olyan, akkor még, legjobb barátnő volt, akikkel komolyabb összeveszés történt, egyikkel általánosban, másikkal gimiben. Mindegyiknél kellett idő, mire mindketten kellően.. éretten (talán ez a jó szó) álltunk a dologhoz, és csak akkor sikerült megbeszélnünk. Azonban utána sosem lett már olyan újra, mint előtte, aztán végül ballagás után vagy azonnal (általános), vagy idővel elhalt az egész "barátság".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!