Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerintetek megcsal?
Ennek a kapcsolatnak annyi.
Kínlódhattok még hónapokig, de felesleges.
Ha bíznál benne, nem nézegetnéd a telefonját.
Mindazonáltal tényleg nincs értelme erőltetni.
"több veszekedésünk lett a barátommal mikor belenéztem a telójába....Én bízok benne csak abban a lányban nem."
Nem érzel ebben a szövegben egy kis ellentmondást?
Ha már a telefonját nézegeted rég nem bízol benne. Viszont ha nincs bizalom halálra van ítélve a kapcsolat.
Azt hogy megcsalt-e, mi nem tudhatjuk, de ha te már nem bízol benne akkor lényegtelen ez a kérdés, nincs értelme folytatnod a kapcsolatot.
Ha a barátod olyan jelzéseket adna feléd, amiről biztosan tudhatnád, hogy aggodalomra semmi okod, akkor nem éreznéd ezt. Te miért nem mehetsz abba a buliba? Senki nem hozza soha a párját? Kérdezd meg tőle neki fordított helyzetben ez hogy esne. Nyílván azért ócsárol neki a nő mert azt akarja, hogy olyannak lásson a pasi amilyennek ő lát. Azt mondjuk nem értem miért nem kéri ki magának, és véd meg téged. Nekem ebben az egészben ez a legnagyobb probléma. Mert ha fontos vagy valakinek, az nem hagyja, hogy bántsanak téged, ha ott vagy, ha nem, és kiàll érted.
Ha fontos neked a pasi ès szereted kérd meg, hogy mehess vele ezekbe a bulikba. Ha leterel, akkor szerintem bàrmennyire is fontos neked dobd.
Közöz képetek, meg a kapcsolatban status gondolom nincs kiposztolva nàla. Csak az idődet vesztegeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!