Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinik lanyok nektek mennyire nehez normalisabb fiut talalni kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2024. júl. 17. 19:22
11/19 anonim válasza:
Még nem igazán sikerült pedig sokak szerint eléggé nyitott vagyok. 18L
12/19 anonim válasza:
Nem lenne nehéz, ha a sok brokkoli meg csúszdafejű fuckboy mellett észrevennék azokat is...
13/19 anonim válasza:
19 éves vagyok és sose történt velem semmi. Lehet azért mert sehova nem járok el bulizni vagy hasonlók, max barátokkal ülünk be enni valahova. Eddig csak olyan fiúk kezdeményeztek, akiket a fentiekben emlegettek (fuckboyok, akik arra a szintre jutnak el, hogy hogyan legyen “szép” csúszda hajuk XD) vagy azok, akik meg sem akartak ismerni csak elég volt nekik az, hogy lány vagyok és lélegzem. Én várok egy olyan srácra aki tényleg megbecsül és én is szerethetem őt, aki intelligens és azért nem is igénytelenül néz ki
14/19 anonim válasza:
Buta a kérdés. Eljárogatós, társkeresőzős szép tinilányoknak könnyű, otthonülős dagadtaknak nehéz. Az átlag tinilány nem is a rengeteg átlagos, normális külsejű unalmas átlagosat keresi akitől hemzseg minden társkereső, hanem a ritka, nagyon kiemelkedően jól kinézőeket.
15/19 anonim válasza:
Olyat aki komolyan kapcsolatot akar és normális is, azt nehezebb.
16/19 anonim válasza:
Találtam egyszer egy normális fiút, tényleg az volt.
Kedves, udvarias, küzdősportolt, 2 nyelven beszélt, nem ivott, nem bulizott, saját magának a fejlesztésére törekedett.
Össze is jöttünk, még hivatalosan együtt is vagyunk, de úgy érzem én voltam az aki miatt eltávolodtunk egymástól, és ezt én azóta is nagyon bánom és ha lehetne újrakezdeném
19/19 anonim válasza:
Nekem inkább az éretlenségük miatt nem könnyű. Úgy gondolom amellett, hogy komoly csaj vagyok, nem is nézek ki rosszul, intelligens, értelmes vagyok + jó jegyek, és emellett egy kis természetes lököttséggel még csak unalmas se vagyok, egyszerűen nem találok párt. Vagy az van, hogy én kezdeményezek, mire egy csomót vártam, mert nem elég tökös hozzá, pedig nekem tényleg nem kell sok, és aztán meg hülyére vesz, kiröhög, sokszor volt ilyen, rossz vége volt, mert nem tudta kezelni a helyzetet, vagy az van, hogy korábbról ismerem, még érdeklem is, de olyan éretlen, hogy semmiképp nem akarnék tőle semmit. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!