Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek normálisabb vele?
Nem kell vele semmit csinálni,ha nem akarsz tőle semmit akkor hagyd,ha társaságban van akkor sem kell beszarni,meg bunkózni sem.
Amúgy tedd el tartalékba ki tudja mikor hagy el a barátnőd.Legalábbis én ezt tenném..
Bántás nélkül kérdezem, kit érdekel? Nem akarsz semmit tőle, amúgy is kapcsolatotok van, teljesen normális hogy így akarod tartani a távolságot.
Nincs puncsolás, nincs nyivákolás, nem kell vele haverkodni. Kicsit közeledtetek egymáshoz, ő végül a pasijánál maradt, le van zárva az ügy. Sz-rd le a haverjaidat, semmi közük hozzá kihez hogyan állsz.
Nem ócsároltad, nem szóltad le, nem áskálódtál mögötte, ennyi elég.
Kérdés: Miért nem lehet kedvesnek maradni valaki olyannal, akivel amúgy kölcsönösen szimpatizáltatok?
Biztos én vagyok a tahó, vagy a buta, de sose fogom megérteni. Oké, visszautasított, szarul esik egy darabig, de ettől függetlenül nekem sose jutott eszembe, hogy ne álljak ugyanúgy az emberekhez. Ez kicsit olyan, mint mikor az exem nem köszön, ha találkozunk, pedig x ideig együtt voltunk.
Szimplán csak félre kell tekinteni, hogy mi történt a múltban és úgy viselkedni vele, mint ahogy a barátaiddal szoktál. Ennyi a titok szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!