Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a normálisabb, ha a fiú vagy a lány az idősebb a kapcsolatban?
Azért "jobb" fiatalabb korban, hogy ha a fiú az idősebb pár évvel, mert ők később érnek. (nem bántásból írom).
Mikor én gimibe kerültem...a fiú osztálytársaim még autó versenyzőset játszottak a padok között úgy, hogy a tolltartó volt a kormány...berregtek is hozzá.
Ez már 27 éve volt, de most is emlékszem, hogy meg voltam rökönyödve...
Ez az érettségi sáv azért idővel egybe mosódik!
És én azt sem állítom, hogy nincsenek értettebb fiúk, ahogy éretlenebb lányok is vannak.
41/N
Nekem is fiú inkább az idősebb. Ez amúgy egy sztereotípia szerintem és ez olyasmi, hogy a fiú vagy a lány magasabb... mindenkinek megvan erről a saját véleménye, de társadalom szinten is van, hogy a fiú legyen az idősebb, a magasabb és meg merem kockáztatni, hogy a gazdagabb is.
Persze kivételek mindig vannak, mint mindenben, nekem szüleim között 5 év van, anyukám az idősebb... De saját tapasztalat, hogy sok fiú éretlenebb középiskolában is, mint a lányok (tisztelet a kivételnek).
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!