Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Na most akkor mivan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most akkor mivan?

Figyelt kérdés

Előzmények:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..

Szóval ugye beszéltem vele és úgy lett vége a találkozásnak,hogy ő sírt. Gondoltam,hogy ha haza ér akkor rám ír vagy valami de semmi

Nekem kell rá írni,hogy minden okés-e és ő azt mondta h minden szuper és teljesen jól van. Eddiginél is vissza huzodobb lett

Most ezt mire veljem?

júl. 9. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Hasonló bolond csajt sikerült kifognom első barátnőként nekem is, sajnos ezzel nem tudsz mit kezdeni, nagyon szereted és kötődnél hozzá főleg mivel az első barátnőd, de hidd el minél előbb lépsz az ilyenektől, annál előbb leszel túl rajta.
júl. 9. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem megcsalt és bűntudata van. Én tuti nem lennék vele.
júl. 9. 16:12
 3/9 A kérdező kommentje:

Fuh hát elég nehéz elfogadni,hogy lehet tényleg megcsal

Hisz ő maga mondta,hogy a megcsalás a legnagyobb patkánysag

júl. 9. 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Néhány régi barátja most náluk alszik (6srác) és most 3 hetet velük tölt."

Melyik szülő tolerálná 40 fokban, hogy 6 (!!!) idegen tinigyerek náluk héderezzen 3 héten át? 🤣🤣🤣

Találj ki jobb mesét, barátom!

júl. 9. 18:44
 5/9 A kérdező kommentje:
4) egyáltalán nem idegenek. A szülők már nagyon régóta ismerik egymást és a tiniket is ismerik már nagyon rég óta
júl. 9. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor mi a problémád? Menj oda te is, ha féltékeny vagy és aludj ott, vagy görcsölj otthon tovább.
júl. 9. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Fuh hát elég nehéz elfogadni,hogy lehet tényleg megcsal"

Miért csalna meg, te idióta? Gyerekkori barátokról van szó, most írtad.

júl. 9. 20:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy csaj 6 fiúval EGY ÁGYBAN.

Aki a csajod. Hát nem tudom. :D én fixen biztos lennék benne, hogy ott történik valami. A gyermekkori barátság nem garancia arra hogy nem lesz köztük semmi.

júl. 9. 20:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Tanulj meg értelmezően olvasni.
júl. 9. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!