Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan van megsértődve?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan van megsértődve?

Figyelt kérdés

Lényegében az van,hogy a barátnőmnel alszik néhány barátja akik közül 6 srác. Az egyikkel nagyon jóban van és már kiskoruk óta ismerik egymást

Viszont kiderült,hogy a barátnőm egy ágyba alszik azzal a sráccal amit először próbáltam elviselni a gondolatot főleg,hogy tudom,hogy régen ez a srác bejött neki

Viszont nemrég már elegem lett S gondolatból és elmagyaráztam a barátnőmnek,hogy nagyon zavar az,hogy azzal a sráccal alszik egy ágyba

Az volt a kifogás,hogy távol vannak egymástól de ez nem győzött meg.

Végül megbeszéltük,hogy akkor nem alszik vele egy ágyba amire amúgy semmi garancia sincs,hogy végül tényleg nem vele alszik

Viszont eléggé feltűnő,hogy amióta leírtam neki a problémám azóta megvan sertődve.

Szerintetek jogos,hogy elmondtam neki a problémám?

Szerintem elég gáz,hogy ha van egy rendes kapcsolatod és mégis egy másik pasival alszol de lehet csak én gondolom túl

júl. 9. 01:22
1 2
 1/15 anonim válasza:
93%
Kérdezd meg tőle, hogy őt nem zavarná-e, ha más lánnyal aludnál egy ágyban!
júl. 9. 01:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem hagynám
júl. 9. 07:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem jogos, sőt, elég fura gondolkodás.

Kell neked egy ilyen csaj???

júl. 9. 08:08
 4/15 A kérdező kommentje:

1)Már megkérdeztem és azt mondta,hogy zavarná

3)Nekem ő az első kapcsolatom és valóban eléggé rosszul esik amit csinál de nehezen tudom elengedni

júl. 9. 08:45
 5/15 A kérdező kommentje:

Frissítés:

Szóval beszéltem ma vele személyesen is erről. Kérdeztem,hogy nem zavarta-e,hogy én nagyon rosszul éreztem magam emiatt stb.

Mondta,hogy nagyon sajnálja és már sírt is és végül így váltunk el és majd csak jó soká találkozunk addig meg azokkal a srácokkal lesz

Most mi legyen?

júl. 9. 14:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ő mondta hogy neki se férne bele hogy te tegyél ilyet.

Akkor most mi lesz?

Komolytalannak tűnik.

Ha nem is csal meg, ha ő ilyen hogy rendszeresen ennyire közel kerül pasikhoz abból nem lesz előbb utóbb megcsalás? A nagy többség nem kivétel.

Hányszor fog majd még ilyeneket csinálni?

júl. 9. 14:30
 7/15 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? 7? Akkor no para, simán belefér!
júl. 9. 17:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Én elengedném, nem tűnik komolynak.
júl. 9. 17:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Persze én is elengedném ha nagyon bízok a páromban de nem egy ágyban aludni egy férfival.
júl. 9. 17:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Tini párkapcsolatok rovat = ezek nem férfiak, hanem gyerekek.
júl. 9. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!