Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódok mindig a barátnőmért?
Hali
Eléggé olyan ember vagyok, hogy ha szeretek valakit, akkor nagyon a "jót" akarom neki mindig, és minden apró rossz dolgon ami vele történik, fenn tudok akadni. Értitek milyen ez :D És sokszor annyira zavar, hogy nem akarja megfogadni a tanácsom, nem eröltetem rá sose, de sokszor feszt kínozza magát minden hülyeséggel, semmivel se tudom megnyugtatni, mindig pörög az agya a rosszon, hiába mondom neki, hogy nincs oka idegeskedni, ő teszi tovább, mintha észre se venné, hogy mondom stb stb. És általában tényleg nekem van igazam a végére, hogy túlreagál dolgokat, dee sose hallgat rám. És amilyen lelkiismeretes ember vagyok, rohadtul kiakaszt néha, nem szeretem nézni ahogy örlődik. Mit tudok csinálni ezzel? Én is bajos vagyok, mindenre rápörög az én agyam is ilyen téren. Tudom, hogy nem parancsolhatok neki. Bocs ha hosszú lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!