Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Még alakulhatnak ki érzések ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még alakulhatnak ki érzések ?

Figyelt kérdés
úgy érzem, hogy elsiettük a dolgokat. mindössze csak 2 hétig ismerkedtünk, és most van 2 hete, hogy együtt vagyunk. nagyon jól bánik velem, bízom benne teljes mértékben, és szeretek is időt tölteni vele, de valahogy nem érzek iránta semmi olyat, amit az előtte lévő fiú iránt igen (megjegyezném, hogy túl vagyok azon a kapcsolaton), nem igazán tudom hová tenni az érzéseim. adjak még neki időt vagy szakítsak ? magam sem tudom mit akarok, az elején meg voltam bolondulva érte, de most meg pont az ellenkezőjét érzem. :/

jún. 17. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kár volt kapkodni... lehet, nem ártana közvetlen vele beszélni erről.
jún. 17. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Beszéld meg vele.
jún. 17. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, hogy ennyi idő alatt még nem alakult ki semmi, de ne adjátok fel, még simán lehet bármi.
jún. 17. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Természetes, hogy ennyi idő után még nem érzel szerelmet, vagy bármi hasonlót, de szerintem pont a szakítás lenne egy elsietett lépés. Adj időt magatoknak.
jún. 18. 09:01
 5/6 anonim ***** válasza:
kizárt
jún. 20. 10:38
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
Adhatsz időt magatoknak, de ebből legfeljebb valami langymeleg lepkefingnyi érzelem alakul, ha alakul. Nem illünk össze mindenkivel egyformán. Van,akit az első pillanattól utálsz. Van, aki közömbös. Van, aki szimpi. Van,akit szeretni is tudnál, és van/lesz, akinek egy pillantásától megroggyan a térded. Na, ez az utolsó kategória, akiért élni érdemes, a többi csak töltelék. (Persze a töltelékre is szükség van,hiszen általuk fejlődsz, csiszolódsz olyanná, hogy amikor belép az életedbe a nagy Ő, meg tudd tartani.)
jún. 23. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!