Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tegyem túl magam az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam az első szerelmemen?

Figyelt kérdés
majdnem fél évet voltunk együtt, egyszerűen minden klappolt, egy baráti társaság lettünk, a családját a sajátomként szerettem, a személységünk egyik fele szinten teljesen megegyezett, az értékrendünk, ő volt mindenben nekem az első, tudtam hogy egy pancser volt az előző kapcsolataiban de olyan dolgokat tett értem amit az exeiért nem, és ezzel elhittem hogy különleges vagyok, de sajnos ő egy nagyon sérült és hihetetlen önző, kihasználó manipulátor. Nőnapon szakítottunk és a szakítás utáni 2. hónapban sokkal jobban viseltem, de mostanában megint egyfolytában bőgök miatta, hiába mondta el ezer ember h milliószor különbebb ember lehetne mellettem mert annyira más szint vagyunk, hogy ha ránk néztek csak csodálkoztak, hogy én leálltam vele. Ugyanúgy szeretem hiába bánt el velem kegyetlenül szakításkor, még egy normális lezárás se jutott nekünk és kérdések maradtak azóta is bennem. Nehezíti az is ugye a helyzetet hogy vannak közös barátaink. Új emberrel sem tudnék egyszerűen mit kezdeni mert úgy érzem még mindig mintha megcsalnám, hiába ő már összekavarodott azóta lányokkal. Egy vesztesnek érzem magam

jún. 16. 01:28
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Azt kéne realizálni, hogy ő nem egy jó ember. És kösd le magad valami mással.
jún. 16. 07:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam hasonló helyzetben basszus kétszer is. Mindkétszer sikerült megtalálnom egy szörnyű embert. Egyik rosszabb volt mint a másik. Szerencsére az egyikőjükkel csak ismerkedtem, a másik évekig a párom volt. Akitől csak a rosszat kaptam; mecsalást; érzelmi bántalmazást, nárcisztikus, önző és ráadásul még buta ember is volt. Ő volt az első kapcsolatom, sokáig nem mertem/ tudtam kilépni ebből. Pedig mindenki mondta; hogy jobbat érdemlem és hogy egyáltalán nem vagyunk egy szinten. Sok sok idő kellett nekem is mire végre beláttam és képes voltam szakítani vele. Azóta egy olyan fiú van mellettem aki szöges ellentéte az exemnek és ilyenkor látom igazán, mennyire jól tettem, hogy elengedtem.

Én bízom benne, hogy idővel te is belátod majd ezt. Sok idő az biztos, de tarts ki és ne menj vissza hozzá. Ha rám nem is hallgatsz, legalább a sok ismerősödre akik azt mondták, hogy jobbat érdemelsz. Igazuk van!

jún. 16. 08:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
"majd nem fél év" ez nem kapcsolat, ez ismerkedés.
jún. 16. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első dolog, hogy le kell őt tiltani mindenhol. Ne érts félre, nem a sértődött ötvés mentalitás miatt, hanem mert nem fogsz tudni túllépni rajta, ha időről időre felbukkan egy-egy posztja valamelyik közösségi oldalon, vagy esetleg látod az elérhető állapotát.

Utána pedig az segíthet, ha folyton próbálod lekötni magad, hogy ne legyen időd agyalni.

jún. 16. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

Hülyén hangzik, de nekem bevált: gyászold meg.

Amikor összejössz valakivel bele szeretsz abba amilyen, amikor szakítotok már egy egészen más embert látsz. Gondolj arra és kezeld úgy mint ha már nem létezne, hiszen az az ember akibe te beleszerettél már tényleg nem létezik.

jún. 16. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem meggyászolni kell, hanem elterelni a figyelmedet más programokkal. Ott összeismerkedni új emberekkel, akik nem ismerik őt, nem kötnek hozzá. Megkérni a körülötted levőket, hogy ne tájékoztassanak az aktuális állapotáról, ne menjetek közös programokra és alakíts ki nélküle egy új életet. Új barátokkal, új hobbival. Mutasd meg magadnak, hogy legyen boldogan is élni. Próbálj ki olyan dolgokat, amiket eddig nem tettél. De ne depressziózz be, mert abból nagyon nehéz kijönni. Akkor tudsz csak meggyógyulni, ha megtanulsz nélküle élni.
jún. 17. 17:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Le lehet pontozni meg mondhatod hogy nem kell meggyászolni, de attól még nekem bevált... valahogy le kell zárni a múltat mert nem lehet mindent a szőnyeg alá söpörni. Épp ezért tért vissza a kérdező ebbe az állapotba mert nem hagyott még magának elég időt "gyógyulni".
jún. 17. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!