Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kétségbe vagyok esve, mit lehet tenni ilyenkor?
Teljes elkeseredettségemben írok ki ide, mert fogalmam sincs mit kéne tegyek legalább is tudom de egyszerűen nem tudom meghozni a döntést.
Van egy fiú akivel 16 évesen jöttünk össze, nagyon nagy szerelem volt szinte első látásra, viszont egy év után folyton szakított velem. Fél évente, két havonta. Eltűnt egy kis ideig aztán mindig felbukkant.
Mindig mondta hogy megváltozik, leígérte a csillagos eget és én elhittem. De mindig vége lett.
Kb két hónappal ezelőtt újra szakított velem de ez az idő alatt megismertem egy másik fiút, aki hihetetlenül kedves velem, odaadó, figyelmes.(nem volt még alkalmunk találkozni)
A lényeg hogy a volt barát újra felbukkant, hogy azt akarja hogy működjön kettőnk kozott.
Én úgy gondolom higy adok ennek időt, találkozgatunk, beszélgetünk stb.
De félek hogy elveszítem ez az idő alatt az új fiút, és bűntudatom is van mert csak huzom az idejét.
Mit tudnátok nekem tanácsolni?
Jobb döntést nem hozhatsz, mint ezt a régit, aki egy határozatlan, Téged csak szédítő figura, dobod a fenébe.
Meglásd, hogy az utánam következő válaszolók is ezt fogják tanácsolni.
Valami miatt mindig vége lett a kapcsolatnak. És úgy érzem, ez már rengetegszer megtörtént. Bár azt nem mondtad, te mit érzel vele kapcsolatban, nem úgy tűnt, mintha felemésztene a szerelem tüze. Szerintem itt az ideje továbblépni, hiszem a kapcsolatotok nem valószínű, hogy most hirtelen szakításmentessé válna
Ragadd meg a kínálkozó lehetőséget, ismerkedj az új fiúval
Nem zártad még le magadban az első srácot. Vagy azért, mert úgy szereted, ha fáj, vagy nem tudom, miért.
Ha képes vagy, zárd le az elsőt. Úgy tűnik, ezt nem szeretnéd, akkor mondd meg a másiknak, hogy szimpatikus neked, de még le kell zárnod egy kapcsolatot, ami nem tudod meddig fog tartani. Így akkor nem hülyíted feleslegesen a kettest. Ezzel kifejezed, hogy tiszteled ennyire. Eldönti, hogy vár-e rád. Lehet, hogy igen.
Ki kéne találnod, hogy te mit szeretnél? Mindkét pasit?
Ha az első olyan nagy szerelem, akkor miért fáj, ha a másodikat elveszted?
Az érzelmek mellett azért a józan eszed is vedd kicsit figyelembe! :-)
50f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!