Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtakaptam hogy megcsal, bosszut alljak rajta, hogy lepjek túl?
Figyelt kérdés
Ma meg akartam lepni a baratomat , igy bejelentes nelkul atmentem hozzajuk kora delutan, azt gondoltam egyedul lesz.
Mikor bementem meghallottam h nincs egyedul. Vegig neztem mit csinalnak. Bosszut akarok allni.
jún. 4. 22:04
1/13 anonim válasza:
Elég lett volna besétálni és nem bujkálni.
Majd a másik nő bosszút áll.
2/13 anonim válasza:
Kulcsod van?
Nagyon primitív a trollkodásod.
3/13 anonim válasza:
Ne állj bosszút, lépj tovább és kezdj tiszta lappal.
4/13 anonim válasza:
Keresd meg a csajt, és beszélj vele. De azért annyira durva ne legyen. De már azelőtt lépj túl rajta
6/13 anonim válasza:
Jobb és egyszerűbb túllépni rajta, mint bosszút állni...
7/13 anonim válasza:
És hogyan mentél be csak úgy lakásukba? Fu ck logic...
8/13 Vazul65 válasza:
Ne süllyedj le a szintjére, később bánni fogod. Csak lépj tovább, mintha nem is létezne.
9/13 anonim válasza:
Hogy állnál bosszút? Te is félre dugnál? Nem lenne egyszerűbb szakítani?
10/13 anonim válasza:
A harag nagyon rossz tanácsadó. Nem tudhatod hova feljődnének az események.
Szakíts és az okát mondd el a barátodnak. Kérd meg őt arra is, hogy ne zaklasson esetleges kérdéseivel, mert feljelented zaklatásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!