Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rajtakaptak viszgán, hogy...

Rajtakaptak viszgán, hogy puskáztam, csak annyi, hogy egyes lett?

Figyelt kérdés
Tudok menni a következőre következmények nélkül? Természetesen felvállalom, hogy ott akkor puskáztam. De ha következőre normális tanulok nincs belőle semmi? Csak elvette és azt mondta egyes.

2023. jún. 12. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
28%

Amatőr! 😂

Hat lehet h ha szemet a tanár nem enged at meg csak azért sem! Meg is erdemled!

2023. jún. 12. 11:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát nah :D Arra gondoltam, hogy mikor a kövi vizsgát beadom bocsánatot kérek tőle.
2023. jún. 12. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Nem hinném, hogy fogja érdekelni.

Tudja a tanár, hogy vannak csalók.

Viszont benne van, hogy megjegyezte és direkt szivattyú lesz.

De ennek kicsi az esélye.

2023. jún. 12. 11:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Alapból szerintem korrekt a tanár. De ha írok majd pl. egy négyest és adna rá egy kettest se érdekelne ezek után, csak legyen meg.
2023. jún. 12. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Tanár függő.Volt aki nálunk lazán engedte,hogy puskázunk és mondta is,hogy úgy csináljuk,hogy ő ne lássa.Másik tanár meg egyszer rajta kapott vkit,szétépte a vizsga dolgozatát és hazaküldte.Instant karó lett belőle.Ha rosszabb kedve lett volna,lazán le is tiltják az illetőt.De olyan is előfordulhat,hogy fegyelmi lesz belőle,de az azért elég ritka szetencsére.
2023. jún. 12. 13:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Orvosira járok, itt minden vizsgacsalás fegyelmivel zárul . Minden vizsgára ezentúl úgy megy az ember, hogy tudják ezt róla. Szóval csak óvatosan a puskázással.
2023. jún. 13. 19:57
 7/9 A kérdező kommentje:
6# Honnan tudom, hogy én kaptam e?
2023. jún. 14. 00:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a tanulmányi szabályzatot, hogy nálatok mivel jár a puskázás.
2023. jún. 14. 18:24
 9/9 A kérdező kommentje:

(8)Ha az oktató (pl.: vizsgáztató, felügyeletet ellátó személy) a számonkérés során

meg nem engedett segédeszköz vagy módszer használatát észleli, a számonkérést

fel kell függeszteni és azt elégtelen (1) érdemjeggyel, illetve nem megfelelt minősítéssel kell értékelni. A minősítést vizsga esetén az elektronikus tanulmányi rendszerbe, valamint a vizsgalapra is be kell vezetni, egyéb számonkérés esetén írásban rögzíteni kell.

(9) Amennyiben az oktató a számonkérés során a hallgatónál olyan meg nem

engedett módszert vagy segédeszközt talál, vagy annak használatát észleli, amely

a tanulmányi kötelezettségek súlyos megszegésének minősül (pl.: kikapcsolt állapotban talált elektronikus vagy távközlési eszköz magánál tartása, elektronikus

vagy távközlési eszköz alkalmazása), a számonkérést fel kell függeszteni.

A számonkérés során a hallgató köteles a felügyeletet ellátókkal együttműködni,

utasításaiknak megfelelően eljárni, így különösen meg nem engedett módszer, segédeszköz birtoklásának vagy használatának gyanúja esetén, a számonkérés tisztaságának megőrzése érdekében, a birtokában (testen vagy ruházaton) lévő, meg

nem engedett segédeszközként használt vagy akként használható tárgyakat felszólításra haladéktalanul bemutatni, illetve ideiglenesen, az esetleges vizsgálat

lezárultáig a felügyeletet ellátónak jegyzőkönyvbe foglalt módon átadni.

A hallgató tudomásul veszi, hogy amennyiben a számonkérés során meg nem engedett módszer, segédeszköz birtoklásának, vagy használatának gyanúja merül fel

és a fentebb említett együttműködési kötelezettségének nem tesz eleget, az a fegyelmi eljárás megindítását vonja maga után.

Az oktató - legkésőbb a következő munkanapon megtett - írásbeli bejelentése

alapján a kar dékánja dönt a hallgató elleni fegyelmi eljárás megindításáról.

A fegyelmi eljárás lefolytatásáig vizsga esetében az elektronikus tanulmányi rendszerbe a „nem értékelhető” bejegyzés kerül, a felfüggesztés tényét a vizsgalapra

fel kell jegyezni, egyéb számonkérés esetén írásban rögzíteni kell. A fegyelmi eljárás befejezését követően a hagyományos leckekönyvben és az elektronikus tanulmányi rendszerben azonos bejegyzésnek kell szerepelnie.

Emellett a számonkérési lehetőségek száma eggyel csökken.

Fegyelmi eljárás hiányában a (8) bekezdés rendelkezései az irányadók.

Vagyis bármi maradandó problémám lehet belőle ha nem indult fegyelmi? Neptunba csak simán beírta az egyest, mást nem kaptam.

2023. jún. 16. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!