Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan legyek jó barátnő?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek jó barátnő?

Figyelt kérdés

Eddig még csak egy kapcsolatom volt, és az lett a vége hogy észre vettem magam hogy borzalmas barátnő voltam, és jobbat erdemel nálam.

Az elején kiborultam hogy szakít velem, de még is érdemelte, mert egy katasztrófa volt a kapcsolatunk.

Első sorban fiuk/férfiak, adnátok tippeket hogy milyen egy jó

baratnő? Milyen nektek az ideális no?

máj. 31. 17:58
1 2
 1/11 anonim válasza:
91%
Nem egy olyan ismerősöm volt aki megígérte hogy változni fog, közbe meg ugyanazon a szinten evickélt. Persze nem kétlem, lehet hogy te valóban érzel késztetést a változásra csak a szóbeli és gondolatbeli változások mellett szükség van tettekre is.
máj. 31. 18:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigi hibáidat kerüld el.
máj. 31. 19:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hűséges, figyelmes, kedves, érdeklődő, őszinte, stb. Mindenkinek más elvárásai vannak.

például az se baj ha tudja mi az a humor.

De csak az az igazi ha őszinte minden. Tehát ha te nem vagy őszinte az ilyesmikben, akkor inkább hagyd az egészet és ne játszd meg magad, mert az a legrosszabb.

máj. 31. 19:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyél aktív, kommunikálj és add magad. Mindig légy önmagad és maradj őszinte.
máj. 31. 21:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, hogy miben hibáztál, akkor próbálj azokon javítani.
jún. 1. 07:58
 6/11 anonim ***** válasza:
43%

Uh, erre pont tegnap láttam láttam egy videót, igazából szerintem ezek az alapok:

[link]

jún. 1. 07:59
 7/11 anonim válasza:
14%
Írj rám.
jún. 1. 11:14
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Na ez tök jó, hogy veszed a fáradtságot rá, hogy ezen elgondolkozz. Márt csak azt kéne leírnod mi az amin akarsz javítani és akkor talán még választ is kapsz a kérdésedre.
jún. 1. 12:19
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
#8 ez a kérdés, hogy min kellene javítania xdd
jún. 1. 12:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindentől függ. Én csak a saját igényeim tudom írni

őszinte, ne azt lesse mit kaphat mindig ajándékba, hűséges, törődő, odaadó, érdekelje az érzéseim, legyen miről beszélnünk, értse meg, hogy van életem nekem is, ne hisztizzen, ne követelőzzön, tudjon szeretni, ha viták vannak tudjuk megbeszélni higgadtan, ne cigizzen, ne igyon, ne káromkodjon. Szeretem ha bújós és szeret csókolózni, tudjunk közös programokat csinálni, legyen közös hobbink, és a legfontosabb legyen önálló gondolkodása. Nincs is annál rosszabb mikor a beszti barátosnője mondja meg mit gondoljon, tegyen.

jún. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!