Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnőm tudja, hogy bipoláris...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm tudja, hogy bipoláris vagyok, és kezdtem érezni, hogy kezdek egyre gyengülni és kiüresedni. Kértem, hogy maradjon velem, és ne hagyja megtörténni megint. De mikor ezt közöltem vele, szakított velem, és máris visszament az exéhez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a legrosszabb, hogy mikor neki mindenféle étkezési-zavarai és elvonási tünetei voltak, én mindent beleadtam, hogy a felszínen tartsam és segítsek neki, pedig félig-meddig akkor is benne voltam én is a slamasztikában.

Most pedig, még úgy érzem, mintha külön élvezné is, hogy szenvedek, pedig tiszta szívemmel szeretem. Miért teheti ezt?

máj. 20. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Örökre meg kell szakítani vele minden kapcsolatot.
máj. 20. 16:22
 2/6 anonim válasza:
93%
nem mindenki tudja kezelni a különböző mentális állapotokat, de persze lehet másról volt szó
máj. 20. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A "barátnőd" egy éretlen kislány, nem való neki még kapcsolat. Sajnálom, hogy az áldozata lettél.:(
máj. 20. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress mást, aki el tud fogadni, mert biztosan nagyon sokan azt tennék.
máj. 20. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyökér pi c sa ez. Ő elvárja, hogy sajnálják meg, hogy figyeljenek rá de fordítva baszik a világra és nem erőlteti meg magát senkiért. Gusztustalan...
máj. 20. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne sajnáld ezt a lányt. Nézz másik, harmadik... után. Biztos megjelenik egy valaki.
máj. 21. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!