Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátomnak eldurrant az agya,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnak eldurrant az agya, és azt mondta, hogy kalapáccsal kellett volna az édesanyám hasát szétzúzni, mikor megfogantam. Nem értem, hogy mi történt?

Figyelt kérdés
Amúgy nagyon melegszívű fiú, de pár napra eltűnt, mérges voltam, hogy ignorált, és letiltottam, azután küldött egy kórházi képet, és ezt csinálta. Miért?! Azóta megint eltűnt.
máj. 20. 10:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
Majd amikor annyira eldurran az agya higy jól el is kalapál, majd az lesz a kifogásod az elhagyás ellen, hogy “Ő annyira szeret.” Tini kategóra, szóval még nagyon gyerek vagy még, így elhiszem hogy nem érted hogy mi ezzel a kérdéssel a probléma. Felnőttként visszatekintve meg majd amikor már túlleszel rajta, és lesz egy valóban szerető kapcsolatod, egy pillanatodba fog csak kerülni helyesen látni a mostani szituációt. Addig meg jól tennéd ha hallgatnál az itteni “segítő hangokra”.
máj. 20. 13:18
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
Kérdezd meg, hogy mi a baj, beszéljétek át és mondd meg neki, hogy ne beszéljen veled így.
máj. 20. 13:44
 13/20 anonim válasza:
100%

Hatalmas éleslátások. Abba meg szerintem a többség bele se gondolt, hogy csak az egyik oldal álláspontját ismertük meg, azt is meglehetősen hiányosan.

Aztán mi lenne ha megjelenne a kérdező barátja? Leírná hogy a kérdező őt már hónapok óta rendszeresen érzelmileg bántalmazta, csenddel verte, passzív agresszív büntetgetéseket alkalmazott rajta kb ok nélkül mindenért, manipulálta, reaktív abúzussal szándékosan őrületbe kergette, és folyamatosan játszmázott vele? És akkor mondjuk ennek hatására a kérdező barátja balesetet szenvedett, vagy öngyilkosságot kísérelt meg. Értelemszerűen amíg a kórházban volt, nem tudott elérni senkit, mert mondjuk élet halál között lebegett. Kérdező ezt zokon vette hogy még ott is ő az áldozat akinek nem írtak vissza, és letiltotta a barátját. Aki a kórházban aztán ezt látja hogy már írni se tud a párjának, még itt is elárulta. Aztán amikor újra tud írni neki, elküldi a kórházi képet és ezt a teljesen kiakadt, de valahol mégis jogos gyűlölködő szöveget végső felháborodásában.

Aztán feljön a gyakorira és látja hogy mindenki őt hibáztatja, és a kérdező az áldozat :D

Szóval ez oké csak fantázia amit most levezettem, de arra ösztönöznék mindenkit hogy kéretik gondolkodni! Az élet nem fekete fehér, és tényleg csak az egyik oldal verzióját ismerjük, és mint mondtam azt is meglehetősen hiányosan.

Kérdező, mi volt az oka hogy a barátod eltűnt? Mi volt az előzménye? Esetleg összevesztetek?

máj. 20. 14:02
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Én ezt lescreenshotolnám és elküldeném a szüleinek. Legalább tudjanak róla, hogy mekkora gyökér a gyerekük.
máj. 20. 16:41
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Aki ezt képes kimondani rám és az anyámra, feléje se néznék. Egy durva, faragatlan pokróc. Ha valami nem tetszik neki, képtelen az önkontrollra és elereszti a száját.
máj. 20. 20:28
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
Beszéld meg vele alaposan.
máj. 20. 20:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A barátodnak mitől durrant el az agya?
máj. 20. 21:20
 18/20 Nincstovább ***** válasza:
100%

Ha letiltottam hogy tudott képet küldeni?

Mindegy, lényegtelen, hogy ki mi miatt és hogy van felháborodva.

Ha ténylegesen ilyet írt, nyilván az amúgy melegszívű, kedves barátod nem csak úgy kiborult. Ha adtál rá okot, ha nem, itt az ideje, hogy “törlés/tiltás”…

máj. 21. 00:22
 19/20 anonim ***** válasza:
61%

Aki itt a kérdező párját védi (volt több ilyen hozzászólás is) ,nekik mondom. Soha egy csúnya szó nem hagyja el a számat a párommal szemben akármilyen nagy veszekedésben is vagyunk. És amit itt leírt a kérdező az meg már elég durva határt lép át. Hogy fordulhat meg ilyen gondolat valaki fejében? Az ellenségemnek sem mondanék ilyet, nemhogy a páromnak. Az én fejemben ilyen gondolat nem áll össze senkivel szemben akármit is tett.

Kérdezőnek meg tényleg csak annyit lehet javasolni hogy lépj amig nem késö és nem fajul tetlegességig

máj. 21. 21:40
 20/20 anonim ***** válasza:
46%
Nincs is szebb bizonyítéka a szerelemnek mint elpusztítani kalapáccsal a szeretett személyt. És még az anyját is. Maffia leszámolásokba illő story. Sok boldogságot a babátokhoz. 🥰🥰🥰
máj. 21. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!