Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavar ha egy fiúnak nincsenek barátai?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy pasi aki tetszik nektek, de kiderül nincsenek barátai.

Taszító lenne számotokra?

máj. 18. 18:51
 1/10 anonim válasza:
100%
Nem. 22/l
máj. 18. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Még örülnék is neki, hogy nincs aki qrvákat tukmáljon rá,rosszba vigye.
máj. 18. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Fiú vagyok, de szerintem ez nem zavaró tényező egy lánynál.
máj. 18. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
hát nekem fura lenne, hogy nincsenek barátai. Egy jelzés
máj. 18. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Nem hinném, hogy ez egy jó előjel lenne. Nem nagyon kap kortárs tanácsokat, nem tudja kivel megbeszélni a problémáit, alapvetően szociális skillektől esik el.

Plusz nem száll le egy kicsit sem a párjáról, mert hirtelen minden addig elnyomott vágyát kiéli azon a személyen, aki végre szóbaáll vele. Beszélgettem olyan sráccal, akinek nem voltak barátai: egyfolytában írogatott, nem várta meg a válaszaimat és egy idő után borzasztó idegesítő volt, hogy minden apró dologgal engem "zaklatott", miközben rólam kb. semmit sem érdeklődött, egyfolytában magáról dumált.

máj. 18. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
#3 De, nagyon is az. Hány barátnőd volt, aki ennek az ellenkezőjét bizonyítaná?
máj. 18. 21:17
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem az egy lényeges kérdés, hogy miért nincsenek barátai egy tizenévesnek...
máj. 18. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ. Ha zárkózott típus, akkor nem feltétlen baj, viszont ha kimondottan problémái vannak a baráti kapcsolatok kialakításával, akkor az egy elég erős figyelmeztető jel.
máj. 18. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
Nekem tetszene,több ideje marad rám.
máj. 19. 09:00
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Nem, sőt, még előny is.
máj. 19. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!