Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, nem szeretem ha megölel vagy megcsókol??
17 éves vagyok, ez az első párkapcsolatom, ami a legjobb fiú barátommal alakult ki. Szeretem, kiegészítjük egymást, de egyszerűen nem szeretem ha megcsókol vagy fogdos, egyszerűen számomra túl sok már ez is. Alapból normális az hogy ennyi idősen semmi szexuális vágyat nem érzek a barátom íránt, vagy ez itt már elvan rontva?
Általában lányoktól( barátnőimtől) nagyon szeretem az ölelést, még azt is ha a combomra teszik a kezüket, de a barátomtól rosszul vagyok, nem tudok ellazulni és rühellem ha így ér hozzám, ahogy azt is ha smárolni akar. Ért már szexuális abuzus, de ez tényleg ilyen mélyen érintett volna? (Annyira nem volt komoly, de vissza gondolva ugyanazt erzem mint amikor a baratom hozzám ér). Egyszerűen szorongok.
Szerintem mindkettőtök boldogsága érdekében jobb lenne, ha csak barátok lennétek, mert ez így párkapcsolatként nem működik és nem fer a sráccal szemben!
Engedd el, had legyen boldog valaki mással!
És talán majd te is találsz olyat, akivel szeretni fogod a testiséget - akár fiú, akár lány..
"Általában lányoktól( barátnőimtől) nagyon szeretem az ölelést, még azt is ha a combomra teszik a kezüket, de a barátomtól rosszul vagyok..."
Ezek alapján te inkább homo vagy.....
Szegény fiút sajnálom csak. Minek vesztegeted az idejét? Hagyd békén és akkor ölelgesd a lányokat ha az jobb neked. Egy heteró normális lány pont a fordítotja tőled.
Ez nem kapcsolat, kicsit sem normális.
Azt javaslom neked inkább hagyd a fiúkat, és a lányoknál próbálkozz. Egy fiú sem vágyik egy ilyen lányra. Sajnálom.
(Most valószínűleg le leszek pontozva)
Mondd el a barátodnak ami történt veled, biztos máshogy fog állni hozzád.
Azt is mondd el, hogy a lányok ölelését jobban szereted, Mint az övét. 😃😃😃
Mit tegyél, kérdező?
Legyél őszinte!!
Önmagadhoz is és a sráchoz is !!
Ezt így amúgy sem fogod tudni a végtelenségig folytatni, csak időpocsékolás.
Legyetek boldogok - külön!
16-os, azaz kérdező: tök, mind1!
Az a lényeg, hogy ennek a srácét nem élvezed és ezért bűn őt hitegetni és vele maradni "párkapcsolat" címszó alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!