Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon nem tetszik neki a szex?
A barátom azt mondta, hogy vannak dolgok amik nem tetszenek neki a szexben. Pl egy adott póz.
Most akkor ezzel azt akarja sugallni, hogy nem jó velem a szex?
És az a legnagyobb gondom, hogy mar 1 éve együtt vagyunk, és ezt is most nyögi ki, persze ebből az 1 évből kb 4 hónapja elunk nemi életet. De akkor eddig miért nem mondta ami nem tetszett neki, én esküszöm hogy nem ertem. Szerintetek?
Egy év után,4 hónap sex után random emberektől kérdezel ilyet?
Még egy friss kapcsolatban is megkérdezem hogy lenne jó,mit szeretne,neki jó volt e
Szoktatok beszélgetni is? Ezzel nem bántani akarlak csak nekem fura
Azért nem mondta, mert azt feltételezte, hogy neked fontos. Én pl. nem szeretem kutyában csinálni, de ha a lánynak fontos, akkor nyilván megcsinálom, mert a szex az egymásnak való örömszerzésről szól. Nyilván vannak határok. Análba soha nem csinálnám senki kedvéért, mert undorító.
Illetve van még egy fontos dolog férfiakkal kapcsolatban. A legtöbb pasi nem szeret beszélgetni, főleg nem olyan dolgokról, amik érzelmileg megterhelhetik. Sajnos sok fiú még mindig úgy nő fel, hogy neki kell lennie a lángoló sziklának, aki megmenti a világot a pusztulástól. A fiúknak a beszélgetést tanulni kell. Fokozatosan vezesd be abba, hogy megbeszéljétek, hogy mi a fontos egyiknek-másiknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!