Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tinilány, ha tönkremegy egy hosszabb (legalább 2-3 éves) kapcsolata, mi rá a reakciója?
Figyelt kérdés
Telesírja a szobáját, bezárkózik, nem akar fiúkat látni, vagy pont hogy elkezd tombolni, és átadja a testét a fiúknak? Vagy más a reakció?márc. 20. 13:12
2/9 anonim válasza:
tinilány és 2-3 éves kapcsolat :DDDDDD
jó, mondjuk én is szerelmes voltam nagycsoportosként, végül is megértem
3/9 anonim válasza:
Emberenként változó, vagy neked ez új információ?
4/9 anonim válasza:
Megtanul sütni, főzni és egyéb házimunkákat, tehát felkészül az asszonnyá válására.
5/9 anonim válasza:
"Telesírja a szobáját, bezárkózik, nem akar fiúkat látni, vagy pont hogy elkezd tombolni, és átadja a testét a fiúknak?" - Hát nem az utóbbi.
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy megpróbálja a sok srácot, de szerintem egy-kettő után rájön, hogy azt az űrt, amit a két év hagyott maga után nem nagyon fogja tudni holmi csattogó fitymákkal, mázmosolyokkal és üres, sekélyes, tartalom nélküli dumákkal kitölteni.
7/9 anonim válasza:
Ez lánytól függ. Ahogy a fiúk sem egyformán reagálnak a szakításokra, úgy a lányok sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!