Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora probléma?
Először is ott kezdeném, lényeg az hogy barátnőmnek volt egy közös haverja velem. A sráccal jóba volt sokáig míg mi nem jöttünk össze, a srác beszólt tulajdonképp mindkettőnknek. Telt az idő és felkeresett a srác hogy beszélgetni akar velem meg meginni egy sört, úgy mond bocsánatot kérni.
Ezzel egybe vetve mikor én végeztem elmentem a barátnőmhöz, barátnőm hazaküldött hogy ittam és totál nekem állt hogy mit képzelek hogy hétközbe iszok. (hozzáteszem vizsgám volt, és semmi baja nem volt azzal előtte hogy elmegyek találkozni ezzel a régi haverral).
Majd eltelt pár nap és ugye meséltem a srácnak arról hogy vita volt és hogy általánosságba írtam neki "sose legyen barátnőd, csak a baj van velük".
És itt jön a csavar, barátnőm beleolvasott a beszélgetésbe és totál felcsattant azon hogy tényleg ennyire szar, nem is szeretem illetve hogy miért pont vele beszélem meg ezeket. És totál nem keres azóta..
Velem van a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!