Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Eltávolodott, mi lehet az oka...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltávolodott, mi lehet az oka és mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel minden tökéletesen működött. Nem találkoztunk, de 3 hónapig beszélgettünk a nap minden órájában és kimondta azt a szót, hogy szeret. Aztán elmondtam neki, hogy roma származású vagyok és elfogadta(azért mert egyébként észre sem vette, mert teljesen normálisan kinéző, művelt, egyetemre készülő lány vagyok, de az ember nem választja meg azt, hogy hova születik) és azt is, hogy a szüleim szigorúak és kész volt találkozni apukámmal. Aztán egyik napról a másikra elkezdett eltávolodni, ritkábban írt és nem volt annyira érdeklődő. Megkérdeztem tőle, hogy mi történt, miért nem ír, aztán azt mondta, hogy már nincs olyan sok téma amiről tudunk beszélni, mert 3 hónap alatt rengeteg mindenről beszéltünk és már más mint az elején. Én megkérdeztem tőle, hogy szeretne-e még velem beszélgetni és azt mondta igen. De ugyanúgy egyre ritkábban írt és én kerestem csak őt. Aztán kipróbáltam, hogy ha én nem keresem akkor mennyi ideig nem ír. És már 1 hónapja nem keresett. Azt tudniillik, hogy előttem 1 hónappal egy másik lány tetszett neki, de ő visszautasította és azóta lett szorosabb a kapcsolatunk. Szerinted mi lehet ennek a hátterében és mit kellene tennem?

Az utolsó egy átlagos beszélgetés volt.

Zavar, hogy ilyen lezáratlan az egész, mert nem mondtunk ki semmit. És közeledtünk a találkozás időpontjához is.De mégis van bennem egy ilyen tartás attól, hogy ráírjak 1 hónap után.

febr. 17. 23:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki 1 hónapja nem keres, az vélhetően nem szeret téged. Sajnálom, hogy így alakult.:/
febr. 18. 09:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Igazából pótlék voltál és kimerítetted a szereped. Csúnyán hangzik de így tekintett rád. Felejtsd el. Nagyon nem ilyen bànàst érdemelsz. Normális rendes lány vagy ezt észre lehet venni pont ezért nincs melletted semmi keresnivalója ennek a gyereknek
febr. 22. 08:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, már én is rájöttem. A leggyávább dolog az, amit ő tett. Már rájöttem, hogy megsem érdemelt. Köszi a válaszokat😊
febr. 24. 21:36
 14/14 anonim válasza:
Esetleg lenne kedved újból ismerkedni? Ha igen akkor írj privátban és beszélgethetünk, de persze megértem ha eleged van egy időre a fiúkból.
febr. 24. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!