Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja jöttünk össze,mivel most írja a szakdogát így keveset találkozunk.Feszült időszak,de úgy érzem mintha idegesíteném,feszkó lennék neki.azt mondta,nem tudja mit várok,meg kell ismerjük egymást jobban. Én gondolom túl vagy lehet valami baj?
Szerintem nem kell a feltételes mód, valószínűleg nem hiába érzed azt hogy idegesíted. Elég nagy stressz van most rajta és ez teljesen leköti az idejét, de tudta előre hogy mi vár rá, felesleges volt így kapcsolatba ugrania.
Az ilyen időszakok nem minden esetben persze, de sokszor az egyik kiváltó okai a szakításnak, mert nagyon eltávolodtok, a másik természetes közeledése pedig teherként van érzékelve.
Hagynod kell most, de számolj vele, hogy lehet vége lesz.
Köszönöm a válaszaitokat!
Hagyok időt neki, remelem nem adja fel, es ugy latja majd h hiaba friss a kapcsi, megeri megtartania😌
Te is egyetemre jársz?
Engem minden egyes vizsgaidőszakom megvisel. A két kezem összeteszem, hogy a vőlegényem a világ legtámogatóbb embere, más már biztosan nem viselt volna el. Ő viszont mindig nyugodt volt vizsgaidőszakban, az államvizsgakor viszont ő is kikészült. Szerintem ez természetes, csak egy friss kapcsolatban valószínűleg jobban előjön, hogy alig ismeritek egymást, közben meg azt látod hogy állandóan feszült a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!