Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha van barátom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha van barátom, de érzéseim vannak egy másik fiú iránt is?

Figyelt kérdés

Szóval a következő a helyzet... mikor megismertem a barátomat, akkor egy elég nehéz élethelyzetben voltam. Ebből ő segített kikeveredni, azzal hogy mindig ott volt velem, meghallgatott, támogatott, ahogy ezt egyébként teszi azóta is, bármi is bántson. Két éve vagyunk együtt és nagyon nagyon szeretem. Most ő van elég nehéz helyzetben, már hosszabb idő óta, és sokszor úgy érzem, hogy csak én tartom benne a lelket, és ő is ezt mondja. Viszont mostanában kicsit eltávolodtunk, sokszor veszekszünk, és utána nagyon nehezen békülünk ki, távolság tartó lett kissé, többször ő is eléggé megbántott engem, és én is őt sajnos. Ennek ellenére most is nagyon szeretem, nem tudnék vele szakítani, már csak az együtt eltöltött idő, és egymás lelki támogatása miatt se. Viszont kb 1 hónapja megismertem egy másik fiút, akivel igaz nem állunk túl közel, de egész jóban lettünk, és összezavarodtam. Mivelhogy érzek valamit iránta... nem mondom, hogy szerelmes vagyok, de tetszik, és úgy érzem, ha nem lenne a barátom, akkor megpróbálnám vele. Többen mondták mások is, hogy szerintük tetszek ennek a másik fiúnak, és hogy összeillenénk. Viszont én nem akarok szakítani a barátommal, mert szeretem nagyon, mert mindig mellettem állt mindenben, mert most neki van nagyon nagy szüksége rám, és el se tudom képzelni az életem nélküle. Ráadásul ezzel a másik fiúval bizonyos okok miatt valószínűleg nem jönne össze a dolog. Szóval csak azt szeretném, ha elmúlnának ezek az érzéseim, és újra csak a barátomra tudnék koncentrálni, de közben pedig bennem van az is, hogy ezt a másik fiút se akarom elveszíteni (mint barátot), mert tényleg nagyon kedvelem, jól érzem vele magam. Ennek ellenére le tudnék mondani róla, mert a barátom fontosabb, csak mégis nehéz... mert néha az az érzésem, hogy vele boldogabb lennék...

Mit tegyek? Hogyan tudnám elmulasztani ezeket az érzéseket? És hogy kéne rendbe hoznom a kapcsolatom? Köszi a segítséget előre is!

19l

2022. nov. 19. 12:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
AZ a gond, hogy a tini kapcsolatok nem mindig működnek sajnos, 90% szakítás lesz ebből.
2022. nov. 19. 13:08
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
"én nem akarok szakítani a barátommal" - Akkor ne szakíts.
2022. nov. 19. 13:26
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

Nehéz néha komolyan venni az ilyen kérdéseket. Leírod, hogy szereted a barátod, nem akarod elveszíteni, ő a fontosabb, ha baj van tudod, hogy számíthatsz rá stb. A másik fiúval nem mély a kapcsolatod, igazából nem is ismeritek még egymást, nem tudsz róla kb semmit. De hogy vele mennyire boldog lennél...

Gondold át ezt a helyzet. A hibáidért nem mi felelünk, az életeddel csak saját magadnak számolsz el. Tégy belátásod szerint.

2022. nov. 19. 13:37
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

Elég mocsok dolog lenne, ha szakítanál a barátoddal, amikor ilyen helyzetben van, ráadásul úgy, hogy ő segített neked, amikor te is ugyanebben a helyzetben voltál.

Amiért most nehezebb korszakát élitek meg a kapcsolatotoknak, még nem jelenti azt, hogy már nem fog működni. Most inkább koncentrálj arra, hogy hogyan tudnál segíteni a párodnak és támogasd abban, amiben csak tudod

2022. nov. 19. 13:44
 5/19 anonim ***** válasza:
6%
4# azért van határ is, ha nem tesz érte a kapcsolatért, és egy idő után sem változtat rajta, nem fog működni. Később mi lesz akkor? időpazarlás lesz.
2022. nov. 19. 13:54
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
5# gratulálok, ezért van sok válás, ennyi hülyét egy helyen :D
2022. nov. 19. 15:18
 7/19 anonim ***** válasza:
28%
Ha egyszerre két embert szeretsz akkor válaszd a másodikat mert ha az elsőt igazán szeretted volna nem szerettél volna bele a másodikba!
2022. nov. 19. 15:57
 8/19 anonim ***** válasza:
47%
7-es válaszában azért van némi igazság. Ha valakit igazán szeretsz, nem fogsz beleszeretni másba.
2022. nov. 19. 16:59
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
#7, #8 De nem is szeretett bele a másikba, csak tetszik neki.
2022. nov. 19. 17:15
 10/19 anonim ***** válasza:
49%
#9 De ha az elsőt annyira szeretné, nem foglalkozna a másikkal.
2022. nov. 19. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!