Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha van barátom, de érzéseim vannak egy másik fiú iránt is?
Szóval a következő a helyzet... mikor megismertem a barátomat, akkor egy elég nehéz élethelyzetben voltam. Ebből ő segített kikeveredni, azzal hogy mindig ott volt velem, meghallgatott, támogatott, ahogy ezt egyébként teszi azóta is, bármi is bántson. Két éve vagyunk együtt és nagyon nagyon szeretem. Most ő van elég nehéz helyzetben, már hosszabb idő óta, és sokszor úgy érzem, hogy csak én tartom benne a lelket, és ő is ezt mondja. Viszont mostanában kicsit eltávolodtunk, sokszor veszekszünk, és utána nagyon nehezen békülünk ki, távolság tartó lett kissé, többször ő is eléggé megbántott engem, és én is őt sajnos. Ennek ellenére most is nagyon szeretem, nem tudnék vele szakítani, már csak az együtt eltöltött idő, és egymás lelki támogatása miatt se. Viszont kb 1 hónapja megismertem egy másik fiút, akivel igaz nem állunk túl közel, de egész jóban lettünk, és összezavarodtam. Mivelhogy érzek valamit iránta... nem mondom, hogy szerelmes vagyok, de tetszik, és úgy érzem, ha nem lenne a barátom, akkor megpróbálnám vele. Többen mondták mások is, hogy szerintük tetszek ennek a másik fiúnak, és hogy összeillenénk. Viszont én nem akarok szakítani a barátommal, mert szeretem nagyon, mert mindig mellettem állt mindenben, mert most neki van nagyon nagy szüksége rám, és el se tudom képzelni az életem nélküle. Ráadásul ezzel a másik fiúval bizonyos okok miatt valószínűleg nem jönne össze a dolog. Szóval csak azt szeretném, ha elmúlnának ezek az érzéseim, és újra csak a barátomra tudnék koncentrálni, de közben pedig bennem van az is, hogy ezt a másik fiút se akarom elveszíteni (mint barátot), mert tényleg nagyon kedvelem, jól érzem vele magam. Ennek ellenére le tudnék mondani róla, mert a barátom fontosabb, csak mégis nehéz... mert néha az az érzésem, hogy vele boldogabb lennék...
Mit tegyek? Hogyan tudnám elmulasztani ezeket az érzéseket? És hogy kéne rendbe hoznom a kapcsolatom? Köszi a segítséget előre is!
19l
Kérdező.
Rengeteg kapcsolatban vannak úgy nevezett "hullámvölgyek".Van amikor kell egy kis egyedüllét van amikor még legszívesebben munkába sem engednénk el a párunkat mert fájna a hiánya.Egy két éves kapcsolatban kezd kibontakozni a személyiségetek és az hogy miként élitek meg a nehézségeket amikor már elmúlik az a rózsaszín köd.
Igen is megtetszhet valaki más,szexuálisan vagy a személyisége vagy csak szimplán azért mert újdonság lenne. Tehát a szíved nem feltétlen akar mást igazán,csak egy kis szabadságot.
Egy "tetszik egy pasi" miatt nem vesztegetném el a 2évet amibe sok boldogságomat és jövőmet beleraktam.
Sokan nem fognak egyetérteni ezzel amit most leírtam de nem számít,mert én már éreztem így.
Mint írtam NEM akarok a barátommal szakítani. Nem igaz, hogy nem ismerem a másik srácot, mert ilyen haveri szinten vagyunk kb, bár tudom, hogy ez még nem olyan mély kapcsolat. Azt, hogy úgy érzem vele talán boldogabb lennék, omnan gondolom,hogy jelenleg a barátommal nem igazán vagyok az... mert tudom, hogy nehéz időszaka van, de nem kommunikál velem a problémáiról rendesen, sokszor hibáztat, kiakad rám, mikor segíteni akarok, és úgy érzem néha, hogy nem ezt érdemlem... viszont nagyon rosszul érzi magát azért, amilyen velem néha, és én is tudom, hogy igazából egy kedves, érzékeny, törődő srác, csak ez a helyzet teszi nagyon feszültté néha (nem ilyen tipikus tini probléma).
De ismétlem, eszemben sincs szakítani, helyre akarok hozni a dolgokat magamban.
#12, köszönöm a válaszod, tudom hogy ez így van, nem is akarom elvesztegetni... csak nehéz nagyon most, mert sokszor elég kibírhatatlan a barátom, máskor meg olyan mint régen, és olyankor nagyon szeretem... csak mostanában az előbbi kezd előtérbe kerülni, és szerintem ezért lehetnek ezek az érzéseim a másik srác iránt.
Köszönöm mindenki válaszát, ha valaki tud még tanácsot adni, szívesen fogadom!:)
Milyen problémája van a barátodnak tulajdonképpen? Egészségügyi? Rendőrségi? Családi?
Mit tesz annak érdekében, hogy ezt megoldja, feldolgozza? Iszik? Drogozik? Rombolja vagy építi magát?
Igazából egészségügyi, családi és pénzügyi is sajnos, amiből akárhogy próbál nem tud kikeveredni.
Semmi ilyesmit nem csinál, nem iszik, nem drogozik... csak sokszor ideges.
Több dolgot tehetsz.
Egy szakítást, és az új fiú kap egy esélyt. Ezt nem akarod.
Kettő elhajtod az új fiút maradsz a réginél.
Három kivársz. Itt többeselyés a dolog. Az új fiú eltűnik, mert nem leszel vele. Vagy párod elhagy, mert nem biztos, hogy ő nem érezz meg valamit ebből a helyzetből.
Négy mindkét fiúval kapcsolat. Ez több okból probléma.
#16 a barátom 24, a másik fiú szintén 19. Őszintén jelenleg a másik fiúban, mivel a barátom problémái az élet több területén is akadályozzák.. ettől függetlenül vele tervezek mindent. A másik fiú mrg csak most kezdi az egyetemet, szóval róla nem tudok nyilatkozni.
#18 ez az, hogy nem tudom, hogy jobban érdekel-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!