Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért nem szeret senki?
Nos, ha a kérdésed tényleges, akkor itt, félek, komoly probélma állhat a háttérben. Miért okoz gondot 1 percnyi kihagyás?
Ennek gondolom, volt valami előélete a te részedről.
A kérdés, mi volt az.
Ha gondolod, írd le, talán akkor könnyebben lehet érdemi okosságokat írni.
"Már vagy egy perce nem ír vissza a barátom"
De hosszú ez a téli szünet..........
#6: Az a gáz, hogy nem biztos, hogy troll. Én ismertem olyan csajt, aki hasonlóan tolta. Konkrétan a srác nem írt vissza 5 percig, egész egyszerűen azért, mert elment kulázni, a csaj már a fejéhez is vágta, hogy mekkora szemét alak, úgyis tudja, hogy más nővel volt. Nála szó szerint elvárás volt, hogy ameddig ő ébren van, addig folyamatosan a telefonján csüngjön a pasi, és még kulázni, vizelni, enni, inni sem mehetett el.
Egyébként ő meg agyba-főne csalta az éppen aktuális pasiját.
Kedves 2!
Igazad van, most ellenőriztem és tényleg kellemetlen. Most azt hiszem megzuhanyzok, kicsit szégyenkezek is talán, aztán bocsánatot kérek eme förtelmes szagért a barátomtól!
Egyébként képzeljétek, válaszolt! Azt írta csak elment meglátogatni a Nagymamáját, mert Karácsony van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!