Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Járnátok egy "NPC" lánygyerekkel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy "NPC" lánygyerekkel?

Figyelt kérdés
Nem hallottam még beszélni, csak ül egyhelyben és telefonozik. Kíváncsi vagyok milyen lehet egy ilyennel.

2023. dec. 3. 16:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok milyen lehet az ágyban. Szetszedne vagy hagyná magát?
2023. dec. 3. 22:57
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Te csak hagyd szépen békén azt a lánygyereket, a f*od irányit.
2023. dec. 3. 23:26
 13/20 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2023. dec. 4. 10:41
 14/20 anonim ***** válasza:
11, sosem fogod megtudni
2023. dec. 4. 16:11
 15/20 anonim válasza:
100%
Nem tudom, hogy mitől jó így piszkálni a másikat hogy "NPC". Mert nem valami okos logikára enged következtetni az biztos. Lehet, hogy csak nem érzi olyan jól magát abban a közösségben vagy nincs kivel beszélgessen. Lehet, hogy van ugyanúgy saját baráti társasága, csak az máshol van és nem látod mert nem találkozol vele olyan gyakran. Nálunk is van egy lány az osztályba, ő meg sokat beszél ennek ellenére mondják rá hogy NPC...
2023. dec. 4. 21:09
 16/20 anonim ***** válasza:
15 ettől még dugná ez a mocskos pedo
2023. dec. 5. 16:21
 17/20 October15 ***** válasza:
8%
16.: Hogy lenne pedofil mikor osztálytársak? :D Gondolkozzál már pls... XD Amúgy meg Magyarországon ha 18 év alatt vagy akkor 12 évtől szabad a pálya... tudod mert Magyarország Orbánja ennyire aggódik a gyerekekért. Könyveket fóliázgatni van esze, de azért a 12-14 éves beleegyezési korhatár az tök oké. :D
2023. dec. 6. 04:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Ja, tök okés hogy 17 éves egy 12 éves kislányt dugokat. Na mindegy.

Te hol a francban olvastad hogy osztálytársak? Hm?! És még te szólsz be.

A tanárja is lehet ennyi erővel.

És egy kisfiú nem fog egy kislányt "lánygyereknek" hívni.

2023. dec. 6. 08:38
 19/20 October15 ***** válasza:

18.: Szerintem nem okés, V.Iktor szerint viszont igen. Az viszont pls. ne az én hibám legyen már.

Tehát azt mondod hogy a tanárja még nem hallotta beszélni a diákját, de azzal tisztában van hogy mit csinál minden egyes szünetben? Mert feleltetés meg hasonlók nem történnek az iskolában ugyebár és a tanárok annyira ráérnek hogy szünetben a diákjaikat stalkolják... :D Sőt még ki is ír egy kérdést erre GYK-ról mert hát miért ne.

Ja tök logikusnak hangzik... ja nem.

Esetleg az eszedbe jutott, hogy a kérdez szimplán kretén? -> Nem igazán vonnék le következtetéseket a korára, állására abból hogy nem tud fogalmazni.

2023. dec. 7. 11:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha van ilyen visszafogott, félénk lány, nyugodtan írhat. <3
2023. dec. 7. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!