Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy "NPC" lánygyerekkel?
Nem tudom, rám is mondták már párszor, hogy egy nem játékos karakter vagyok:)
Pedig ez csak attól függ, hogy mennyire érdekel a másik.
2.: Lőj le egy csirkét a közelében, az működni szokott.
Kérdező: Értem én hogy ez itt most nagyon vicces meg minden, de szerintem ha úgy akarod leírni valaki személyiségét, hogy "NPC" majd "egy ilyen"-ként referálsz rá akkor pls. ne menj a közelébe. :) Jobb lesz neki úgy.
Amúgy a helyedben nem vonnék le messzemenő következtetéseket abból, hogy hogyan viselkedik valaki az iskolában. :D Így tőrténnek az olyan esetek, hogy elmész a csajhoz és röhögsz egy jót azon, hogy az 1-ik ajtón kint van, hogy "veszélyes állatok", bemész és vissza néz rád egy kifejlett tigris piton meg vagy 50 tarantula. :D
Egyszer egy táborban engem is NPC-nek neveztek, mert idegenek között kevésbé vagyok szociális. Viszont, barátaimmal meg tök nyitott tudok lenni.
Lassan egy éve kapcsolatban vagyok.
Szóval, ne az alapján ítélj, amit látsz, mert az az adott lány életének csak egy kis szelete.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!