Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a barátom anyukája nem kedvel engem?
Két kapcsolatom volt eddig az egyik még most is tart. Az elsőben már meg ismertem a srác anyukáját személyesen viszont nagyon nem kedvelt engem sem a családomat. Rendesen tiltotta tőlem és le beszélte rólam. Minden családi problémának engem állított be, hogy megváltozott stb..
A mostaninak nem találkoztam még az anyukájával de már most van az, hogy megtiltja neki hogy hétköznapi rá át jöjjön hozzám pedig a srác már 21 éves.
Az igaz, hogy mindkettő sokat volt nálam a családom is nagyon közvetlen és befogadó szóval gyorsan ide szoktak. Nem értem velem lenne a baj, vagy miért lett ez mindkét anyukaval így?
Tudod mi a különbség a daganat és az anyós között? A daganat lehet jóindulatú.
Viccet félretéve, ez sajnos ilyen. A szülők általában fenntartásokkal kezelik a gyerek választottját. A fiús anyukák különösen kritikusak ilyen téren.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!