Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz, ha bevallottam a barátnőmnek, hogy egész nap sírtam, mert úgy megbántott?
Attol fugg mivel bantott meg.
De nem kell szegyelni
Több dolog szépen összegyűlt. Először is, eltört a lábam, úgyhogy abszolút egyedül vagyok haveromék házában - írok neki, nem reagál órákon át, mármint el sem olvassa, úgy, hogy 13 hónapja vagyunk együtt - gondoltam egyet és írtam egy 13 versszakos verset, amit posztoltam instájára, a közös képünkhöz, amit aztán letörölt, szó nélkül, és utána nem lehetett elérni.
Megkérdeztem, hogy most mi volt ez, először archiválta a közös képünket, majd konkrétan le is tiltott, telefont meg nem vette fel.
Később feloldott, közben egy másik arc kommentelt egy másik képéhez, vele kommunikált, szinte flörtölt közben. A közös képünket később visszarakta. Végül kiderült, hogy azért törölte a verset és tiltott le, merthogy a gangelő, pózerkedő haverjai mit szólnának hozzá.
Úgyhogy nagyjából reggel nyolctól délután ötig se kép-se hang volt felőle, a verset amit írtam, törölte, engem letiltott, flörtölt, és még a képet is eltüntette egy időre.
És végülis az volt ebben a legrosszabb, hogy totál kiszolgáltatott vagyok, és akire számítanék, igazán, akiben teljesen megbízom, fogja magát, és megteszi ezt az egészet, úgy, hogy tudja, hogy nagyjából a ház alatti boltba tudok eljutni, és totál magamra vagyok utalva, egyedül.
Megbántott, úgy viselkedik, ahogy írtad és még vonzódsz utána?
Meggyógyul a lábad és keress nálánál különbet, de nem biztos, hogy az első lesz ez.
Sajnos tényleg az van - legalábbis szerintem -, hogy már nem nagyon akar veled foglalkozni ez a lány, nem vagy neki fontos, sőt eléggé csúnyán viselkedett veled; főleg azért is, mert ugye jelenleg egy eléggé kiszolgáltatott helyzetben vagy és pont ilyenkor fontos, hogy szociálisan/empatikusan viselkedjen az ember a barátjával, amit a barátnőd nem tett meg... Szóval egyáltalán nem viselkedik úgy mint egy rendes barátnő és ezt szerintem el kellene fogadnod; kár egy ilyen emberrel foglalkozni! Te (aki még arra is képes volt, hogy egy 13 versszakos verset ír a "barátnőjének"!!!) tényleg egy normális barátnőt érdemelsz! :)
Ugye írtad, hogy eltört a lábad -amit nagyon sajnálok és remélem, minél előbb helyrejön a lábad :) -, szóval ha unatkozol és nem tudsz mit kezdeni magaddal, akkor nyugodtan írj rám, szívesen elbeszélgetek veled - talán jól esne neked ebben a helyzetben egy kis beszélgetés :D (18/f)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!