Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátommal egy hónapja szakítottunk.?
Nagyon szeretjük egymast azóta nem telt el ugy nap hogy nem beszéltünk volna. Az ok amiert szakitottunk az az hogy többször is cserben hagytam őt a baratnőimért. Én betelt nála a pohár, probál kiszeretni belőlem és nem szeretne több esélyt adni. Én probálkozom bebizonyitani hogy szeretem de nehéz…
Valakinek van valami tanácsa hogy hogyan tudnám megváltoztatni a véleményét és hogy adjon egy eselyt hogy jová tegyem?
Ha találkozót beszéltek meg, ugyanazt teszi, amit Te vele - visszamondja. Nem egyszer, de többször, ahogy Te is tetted vele.
Beszélj vele és meglátod, hogy valóban mit akar, mert bármelyik itt válaszolónak igaza lehet az ügyetekben.
Tanulj a történtekből.
Ez nálam már ott megbukott, hogy próbál kiszeretni belőled, de azért napi szinten írkáltok.
Ok, nem szép hogy hazudtál, de nem drogozni és rúdtáncolni mentél, hanem kimozdultál azokkal a barátaiddal, akiket valszeg ismer. Ez nem egy világvége tragédia.
Szerintem is csak teszi magát, mert élvezi hogy kapálózol utánna.
Mi lenne a reakciója, ha te felfüggesztenéd az összes kapcsolódási lehetőséget egy hétre? Csak próbáld ki. Tiltsd le mindenhonnan, "gondold át". A reakciója többet mondana. Ha valóban el akar felejteni és továbblépni akkor nem fogja érdekelni. Ha amúgy csak játsza az eszét akkor biztos lesz valami reakció.
Én is hasonlóan jártam amikor széntmentünk párommal, én meg szerettem volna beszélni, letisztázni a problémákat, de ő csak a konkk feje után ment. Folyamatosan kaptam tőle ezt amit Te, hogy a szíve engem akar de az agya azt mondja, hogy menjen előre. Ezzel azt érte el, hogy én tönkre mentem abba, hogy folyamatosan etetett és térden csúszva másztam utána, hogy legalább egy személyes beszélgetést kicsikarjak belőle. Aztán rájöttem, hogy van bennem még annyi tartás, hogy elengedjem, max rájön, hogy hibát követett el, így végül én léptem meg azt, hogy minden kommunikációs csatornát elvágtam.
Legyen tartásod és higyj magadban! Aki játszadozok és ping-pongozik az érzéseiddel az nem érdemli meg, hogy vele legyél! Egyenlő felek vagytok, ezt ne felejtsd el, plusz minden kapcsolat 2 emberes játszma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!