Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátommal egy hónapja szakítottunk.?
Nagyon szeretjük egymast azóta nem telt el ugy nap hogy nem beszéltünk volna. Az ok amiert szakitottunk az az hogy többször is cserben hagytam őt a baratnőimért. Én betelt nála a pohár, probál kiszeretni belőlem és nem szeretne több esélyt adni. Én probálkozom bebizonyitani hogy szeretem de nehéz…
Valakinek van valami tanácsa hogy hogyan tudnám megváltoztatni a véleményét és hogy adjon egy eselyt hogy jová tegyem?
“többször is cserben hagytam őt a baratnőimér“
Konkrétan?
Mert ha az a problémája, hogy időnként külön programot csinálsz a barátnőiddel, akkor az nagy baj.
A bevált barátokat meg kell őrizni, a barátságot ápolni kell. Ha már párotok van, be kell vonni őket, néha közös programot is szervezni.
Ha le akar róluk választani, az nagyon rossz jel.
1-es vagyok. Az az erzésem, hogy most “húzd meg, ereszd meg” játékot játszik veled, pontosan az a cémja, hogy bűnbánóan csússzál terden előtte, és a bocsánatáért esedezz.
Manipulálni akar. Feltételhez fogja kötni, hogy mikor találkozhatsz a barátnőiddel. Aztán fokozatosan mindent meg akar szabni.
Legyen tartásod, állj a sarkadra, ne hagyd magad.
Főleg, az ilyen pszichopatikus személyiségtől kerülj minél messzebb.
Lám, már el is erte, hogy ostorozod magad, és már azért pedálozol, hogy bocsánatot kérhess tőle.
Örvendj, hamegszabadulsz.
Játszadozik veled.
Én már elküldtem volna a fenébe.
Ha átverted, az baj. De ebben ő is hibás. Ő fáradt, nem megy, de téged ne korlátozzon, amikor téged várnak. Ez önzés.
Hazudni, átverni viszont tilos.
Akkor is! Döntse el, mit akar, mert ez az egész infantilis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!