Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi korkülönbség fér bele mondjuk ha a lány 16 éves? Hány éves kor felett helytelen, ha egy fiú/fiatal férfi tinilányokra hajt?
Akkor legkozelebb ne kerdezz ketto dolgot egy szavazassal, mert katyvasz lesz.
Egyebkent nem ertek egyet, de majd ha 30 felett leszel, meglatod.:)
A lányok is nyomulnak a ferfiakra szépen, mert érett, mert stabil, mert dom, mert apakomplexus, mert kink, mert szabadság (+ saját kecó, autó, kényelem, stb).
30 felett min 10x annyi tinicsaj nyomult rám, mint 20 alatt. Engem is meglepett. Mint mondtam, majd 30 felett meglátod te hogy érzed, de elárulom, hogy a 16-18 korosztály sosem veszti el a varázsát.
Hát én nem tudom, 23 éves srácként soha nem kezdenék ki egy 16 évessel, de ezzel így voltam 20 évesen is.
Az én szememben nagyon gyerekek még, teljesen más élethelyzet.
én múltkor írtam ide hogy 17 éves csajjal szexeltem azonnal megjelent 3 csávó hogy lepedózzon :D tehát még a fogalmat se értik.
24/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!