Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretsz a párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 19:07
12/13 anonim válasza:
A sok idegeskedést, a féltékenységet az álmatlan estéket ,a sírást, a megbeszélni nem akarást, a vitákat, a mosolyszüneteket, az erőltetett ujrapróbálkozásokat, az elégetlenkedést. Ha kifelejtettem valamit szóljatok. Jó kapcsolatban nem volt még sajnos részem ,igaz nem is volt sok még ,de azok negatívan végződtek. Legszarabb ha téged dobnak, hajlamos az ember magát okolni meg magát kevésnek érezni. Én például azért éreztem magam kevésnek mert 19 évesen egy rosszabb kocsim volt ,ami régi meg nem a legjobb állapotu, akkor azt engedhettem meg magamnak és volt lány akinek ez nem jött be, 2 éves kapcsolatnak lett vége részben ez miatt mert így kevesebb programot tudtam szervezni (mert nem jött be neki a kocsi hogy azzal menjunk barhova is) persze baratnoinek mind idosebb faszijai voltak mar jobb eletkorulmenyekkel es toluk azt latta hogy ez igy megy, borzasztoan nyomasztott ez engem nagyon úgy éreztem hogy kevés vagyok
13/13 anonim válasza:
Azt, hogy a barátom mellett nem kell azon feszengenem, hogy mit gondol rólam, mert tudom, hogy akkor is ugyanúgy szeret, ha épp ki vagyok akadva, és sírok, ha gyerekes vagyok és színészkedem, vagy ha komolyan viselkedem. Azt, hogy megbízhatok valakiben teljesen, és érezni, hogy ő is megbízik bennem. Azt, hogy tudom, hogy van valaki, akire mindig számíthatok, aki meghallgat, ha arra van szükségem, de azt is elfogadja, ha valamiről épp nem szeretnék beszélni.
Még számtalan dolog van, de ezek jutottak először eszembe. Meg persze az, hogy érzem, hogy szeretnek, és én is szeretek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!