Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól normális, ha van egy adott embernek párkapcsolata? Vagyis mikortól lehet járni a másikkal?
Figyelt kérdés
Általánosságban vannak ezek a kérdések!!
Remélem, hogy jól fogalmaztam!
2023. szept. 2. 20:34
12/25 anonim válasza:
12 éves lány már kezdett ki velem. Pedig 18 feletti vagyok.
13/25 anonim válasza:
Igazából már az óvodában is járnak egymással a gyerekek.
De igazi komoly kapcsolat 16 év fölött tud csak lenni, szerintem
14/25 anonim válasza:
Véleményem szerint lányok esetében nyolcadiktol, hetediktol, fiuknál gimitol beszelhetunk olyanrol, h """párkapcsolat""" de hát ez mindenkinél változó. Nekem elso 5odikben volt és naon gáz volt... De én pl 8diktol rendes kapcsolatoknak elem meg a pasijaimmal azokat a valamiket.
15/25 anonim válasza:
Én párkapcsolatnak azt nevezném, ahol már erős érzelmi kötődés van és emellett már szexelnek is. Szerintem erre 16 körül érnek meg, főleg érzelmileg
16/25 anonim válasza:
Szerintem 14-15 éves kortól kezdve érdekli igazán a fiatalokat a szerelem igazán. Amikor bekerülnek középiskolába.
Nekem ebben az időszakban voltak először alakuló dolgok, csók.
Egy komolyabb, hosszú kavarásom (nem tudom miért nem jöttünk össze… 😊) 15 éves korom végén, a 16. szülinapom előtt kezdődött és több mint egy évig tartott. Ott volt minden is
17/25 anonim válasza:
Sajnos mostanaban egyre inkabb nepszeru a fiatalok koreben a parkapcsolat de jobban megeri varni amig elegge biztos nem lesz az ember a dologban
18/25 anonim válasza:
Amit a szulo megenged. Olyan 13-4 evesen mar lehet hagyni az ismerkedest ilyenkor meg ugy is kis auto meg babazas van.
19/25 anonim válasza:
10-től puppylove 12-től együtt sétálós 14-től komolyabb.
Ez nyilván nem megszabott, de én így látom jónak.
20/25 anonim válasza:
Szerintem is 14-15 évesen, de ki előbb áll rá készen, ki később...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!