Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehetséges fenntartani egyetem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges fenntartani egyetem alatt egy párkapcsolatot, nagy távolsággal?

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyunk együtt a jelenleni párommal. Nagyon szeretjük egymást és jól megvagyunk. Ő Budapestre jár egyetemre, már egy éve és eddig sikerült nagyon jól megtartanunk a kapcsolatot. Viszont én nagyon szeretnék Debrecenbe egyetemre menni, viszont így nagyon nagy lenne a távolság. Budapesten is tudnám ugyanazt a szakot tanulni, de valamiért nem vonz a fővárosi élet. Mennyire nehéz így fenntartani egy kapcsolatot? Nagyon szeretnék Debrecenbe menni, de félek, hogy ezzel elveszítem a páromat és utánna nem találok ilyen jó embert mint ő. És lehet bűntudatom is lenne, ha szétmegyünk, hogy ha én is a fővárosba mentem volna, akkor most boldogan élnénk. Fogalmam sincs melyik ujjamat harapjam.

2023. aug. 30. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem a tavkapcsolat 3-4 honapig mukodik, de ez rajtatok mulik!
2023. szept. 3. 16:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Csak a legfontosabb dolgot hagytad ki, hogy milyen gyakran fogjátok látni egymást? Mert nem a távolság számít. Menj csak Debrecenbe mindenképpen, én jó ötletnek tartom. Én is megyek most egyetemre, a párom nem; 120 kilométerre leszek tőle de minden héten jövök, úgyhogy eszembe se jut aggódni.
2023. szept. 4. 15:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez most halál komoly, hogy embereknke Budapest-Debrecen táv távkapcsolat? Hány óra vonattal? 2-3?
2023. okt. 2. 18:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Apám Csíkszeredában volt végzős gimis.

Anyám Egerben volt elsős gimnazista.

Apám gimi után Váradra ment.

Szóval köztük volt távolság, ééés... 35 éve együtt vannak. Ez csakis rajtatok múlik. Na, iszonyú nehéz lesz, de ha szeretitek egymást, akkor ki tudtok tartani egymás mellett. :D

2023. okt. 2. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!