Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom iszonyatosan kikelt magából mert elmentem egy házibuliba?
Barátom teljesen bekattant, féltem, hogy bántani fog. A történet az, hogy van egy fiú, akivel kavargattam, és aki miatt barátommal szünetet kértem.
Mivel születésnapom volt pár hete, ez a srác elhívott egy házibuliba. Csak fiúk voltak és ő, és nem történt semmi, de beleültem az ölébe, és készült egy kép.
Barátom nagyon durván kiakadt, hogy mennyire gerinctelen és aljas vagyok, hogy elmentem, nem szóltam neki, és hogy pont ehhez, aki miatt majdnem szakítottunk... Hogy engeszteljem ki barátomat?
“Van egy fiú, akivel kavargattam, és aki miatt barátommal szünetet kértem.”
Ezt olvasva egy kérdés jutott eszembe: Ember, te beteg vagy?
A legjobb dolog, amit tehetsz vele, hogy kiszállsz az életéből.
A másik, hogy “nem történt semmi, csak beleültél az ölébe.” Ennyi erővel miért nem csókolóztatok is? Hisz, amiről nem tud, az nem fáj neki.
Reménykednék abban, hogy ez csak kamu kérdés, de az a baj, hogy a mostani világban ilyen sajnos van. 😄
“van egy fiú, akivel kavargattam, és aki miatt barátommal szünetet kértem.”
“ nem történt semmi, de beleültem az ölébe”
nem tudom hány éves vagy,de nagyok is eretlen,kiirod ezt ide egyrészt hogy hogyan engeszteld ki.
Ide nem “kiengeszteles” kell hanem tisztelet. Azt meg nem lehet már jóvá tenni hogy te más fiuk ölébe ülsz,eleve nem mennek el olyan helyre ahol ott egy olyan fiú akivel kavargattam,undi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!