Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire volt erkölcstelen, undorító a tettem? Én tettem volna tönkre egy párkapcsolatot és elszerettem egy fiú barátnőjét? Ez megcsalás?
Nemrég megismerkedtem egy lánnyal. Párszor beszélgettünk. Egy idő után mondta, hogy nagyon szeretne egy barátot és keresi a párját. Erre én megkérdeztem, hogy van-e neki barátja. Mondta, hogy van, de szakítani akar vele már régóta, mivel a srác egyáltalán nem törődik vele, nagy ívben tesz rá, a kapcsolatban semmi romantika és érzelem nincs, még azt sem mutatja ki a fiú, hogy érez-e (még) a lány iránt valamit, pusztán kihasználja őt a barátja és néha esténként elmegy hozzá d*gni, de még az sem érdekli, hogy a barátnője akarj-e, jó-e neki. Megkérdeztem, hogy miért hagyja egyáltalán, hogy ezt tegye vele a pasija. Erre azt felelte, hogy igazából kötődik és ragaszkodik hozzá valami megmagyarázhatatlan ok miatt, még így is, pedig már nem szereti úgy és annyira, mivel nem törődik vele semennyire a srác. Aztán egyre jobban megismertük egymást. Nekem is nagyon tetszett eleve a lány és ahogy egyre többet beszélgettünk belsőre is egyre jobban belé szerettem. Ő is álmai férfijának, lovagjának stb. nevezett és mondta, hogy nagyon bejövök neki és azt mondta, hogy ma este jön át hozzá a barátja és végre szakít vele. Aztán egy idő után el kezdte magát kelletni, például beszámolt arról, hogy mennyire melege van és hogy napozik teljesen meztelenül a kertben, nincsenek otthon a szülei és mennyire jó érzés neki, beszámolt a nemiségéről, meg a szexualitással kapcsolatos szokásairól, meg hogy ő mennyire jó csajszi ("Gondolom te is látod, milyen csinos vagyok.", "Sportos, szép, nőies és lányos alakom van, de mindig törekszem a még jobbra", "Nekem is azok a kedvenc témáim, tantárgyaim, mint neked" stb.) és válaszul az én korábbi bókjaimra újra el kezdte, hogy mennyire álmai pasija vagyok. És azt mondta, hogy a barátnőm szeretne lenni. Én is szerettem volna a barátja lenni és az is lettem volna... Legvégül annyira egymásba habarodtunk és annyira erős izgalomba jöttünk, hogy egy közös maszturbáció lett a vége (nem videón vagy képeken keresztül, csak chatben).
Ezt követően a lány otthagyott, nem írt többet, nem is válaszolt, le is tiltott.
Hihetetlenül nagy bűntudatom és lelkiismeret-furdalásom lett... Egyszerűen nem értem, hogy miért nem vertem fejbe magam... (Talán mert valami rettenetesen magányos fiú vagyok, akinek most először alakult valamilyen molekula e téren több éve és annak a végén is megaláztak, mert neki úgy esett jól...) Szétvertem, szétszakítottam, tönkretettem volna egy szerelmet, párkapcsolatot? A barátja megcsalására ösztönöztem a lányt és lényegében velem meg is csalta a barátját? Elszerettem volna más barátnőjét, aki foglalt? A helytelenre csábítottam a lányt is? Szörnyen gusztustalan és erkölcstelen vagyok? Mit gondoltok? Szörnyen bánom most már... Belegondoltam, hogy milyen lenne, ha engem hagyna ott a barátnőm, feleségem egy "jobbért", aki leütötte a kezemről. Nagyon sajnálom, nem tudom, hogy helyre lehet-e még hozni egyáltalán valahogy.
Egyrészt elég csajos az írás, a megfogalmazás, az álmodozás.
Másrészt meg kamu 😂
#14.
16 éves fiú vagyok és nem kamu.
Magányos vagyok és örültem, hogy végre egyszer egy lány úgy nézett rám...
#16.
Mint egy fiúra, akibe szerelmesek és párkapcsolatot szeretnének tőle...
Szerintem ne érezd magad rosszul a megcsalás miatt.
Én amiatt lennék szomorú, hogy a csaj lepantitott és csak játszott velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!