Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miattam nem tartják már a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miattam nem tartják már a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A páromnak volt 2 lány barátnője akikkel gimiben nagyon jóban voltak, egyetem alatt is tudom, hogy találkozgattak sokat, voltak nyaralni is együtt külföldön, bulizni meg ilyenek. Majd amikor jöttem én a képbe onnantól kezdve teljesen megszűnt a kapcsolatuk. Eleinte emlékszem még beszélgettek egymással így hárman, de találkozni sose. Elvileg örültek nekem. A nyáron hívták talizni a páromat, ő kérte hogy menjek én is. Mondtam hogy nem megyek mivel szerintem nekem nincs ott keresni valóm, illetve engem nem is hívtak meg lényegében. Mégis elmentem addig erősködött, megvolt az az egyszem tali amire a két lányból csak az egyik jött el, fesztiválozni voltunk együtt. Viszont lényegében tényleg az volt amire számítottam beszéltek a régi dolgokról, amihez én nem igazán tudtam hozzászólni. Mindegy is utána még a nyáron számtalanszor hívták talizni, de sosem volt jó mivel nyilván mi is mentünk ide oda a nyáron és pont egybe esett vagy csak simán a munka miatt nem ért rá a párom. Már szerintem vagy 10 ilyen alkalom is le lett mondva. A legutóbb is hívták őt asszem engem is és munkára hivatkozva nemet mondott ismét, majd mi ketten este mégis bementünk a városba egy rendezvényre, abba a városba ahol ők is laknak. Szóval valószínűleg látták, mert képet is osztottunk meg.

Őszintén szólva én azt érzem, hogy ők kicsit még abban a hitben élnek amikor még nem voltunk együtt a párommal, hogy olyan minden. Sajnálom őket, hogy nem tudják vele tartani a kapcsolatot, én sosem mondtam a páromnak hogy ne menjen velük sehova, sőt mondom én nem is akartam akkor egyszer sem menni. Szóval nem azért nem megy. Csak tényleg dolgozik meg ha van szabadideje nyilván velem/ együtt akarjuk tölteni. Viszont rohadtul azt érzem miattam szakadt így el tőlük és szerintem engem ebből kifolyólag ki nem állhatnak. Nekem egyébként tényleg semmi bajom velük, de mostanában màr kicsit kellemetlen, hogy folyamatosan ha van valami program írogatnak megyünk e vagy lényegében megy e…mikor annyi dolgunk van. Talán a páromnak kellene megmondani nekik, hogy most tényleg mennyi dolgunk van. Ők ezt nem igazán érhetik mivel nincsenek párkapcsolatban meg semmi. Hamarosan tervezzük az esküvőnk és oda biztos meg szeretné hívni őket, de gőzöm sincs mit gondolhatnak rólam valójában. És tudom, hogy ők tényleg nagyon jóban voltak, viszont a saját bűnömnek érzem azt, hogy elszakítottam őket az akaratomon kívül. Viszont mégis bennem van az is, hogy valójában rám nem igazán kíváncsiak ami pedig rosszul esik.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tennétek a helyemben?

2023. aug. 21. 16:35
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja azt kifelejtettem én vagyok a lány
2023. aug. 21. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Maga a helyzet hasonlít az enyémre, nekem is tartanom kell a balanszot a kapcsolatom és a barátaim közt. A megoldás nálam az, hogy jó előre lefixálok időpontokat, amikor barátokkal szeretnék lenni, a többit pedig töltjük együtt.
2023. aug. 21. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!