Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az, hogy valaki nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy valaki nem vállalja fel a párját a nyilvánosan?

Figyelt kérdés

2023. aug. 20. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Szégyelli.
2023. aug. 20. 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Mert lehet hogy mások emiatt mrgvetik.
2023. aug. 20. 12:28
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
Aztán miért nem? Mert oka kell, hogy legyen!
2023. aug. 20. 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Szégyell, vagy nem szeret, ha kapcsolatról kérdezősködnek, beszélnek róla
2023. aug. 20. 13:35
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
nem akarja felvállalni, mert még nőzne vagy palizna (neten pl ha nincsenek közös képek és titkolja konkrétan) szeretné magát szinglinek mutatni.. ha az utcán se vállal fel akkor ugyanez, vagy szégyell és gáznak érzi hogy mutatkozzon vele.. az ilyennel miért is van együtt az ember amúgy?
2023. aug. 20. 15:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Most jelenleg a saját esetemről tudok beszélni. Eddig mindig felvállaltam a kapcsolataimat, de egy idő után mindig hasra is estem, a szakunkon pedig mindig futótűzként terjedt minden pletyka. A nyár folyamán megismerkedtem valakivel, a kapcsolatunk pedig ingatag, leginkább ilyen situationship-nek fognám fel, több mint barátság, kevesebb mint egy pár, továbbá távkapcsolat is. Nem akarom elkövetni ugyanazt a hibát, hogy lehet a szeptember végét se érjük meg, és máris mindenki tudjon róla, meg bejelentsem, hogy amúgy összejöttem valakivel. A többi barátomnak, akiket régebb óta ismerek és nem a szakomon vannak, nekik persze elmondtam hogy mi a szitu.

Ha már stabil a kapcsolat, felvállalom, de addig nincs értelme

2023. aug. 20. 16:50
 7/10 LeviEcho834 válasza:
100%

Igazából csak masok miatt. De ha nem válal fel akkor probáld vele meg beszélni hogy ez alap dolog es ha szeret akkor fel válal. Ha meg nem akkar fell válalni akkor hagyd ott.

Hogy ha nem akarnak fel válalni akkor az azt is jelentheti hogy nem akkar hisszu kapcsolatot és gyorsan dobni fog aztan nem akkarja halgatni a tobbit

Vagy nagyon nincs ön bizalma ,de akkor nem is ő szedet fel téged hanem te őt valoszinüleg

2023. aug. 21. 00:12
 8/10 tambi3 ***** válasza:
100%

A kapcsolatok egyik legfontosabb eleme az őszinteség (kellene, hogy legyen). Ha valaki a nyilvánosság felé azt hazudja a párjáról, hogy nem a párja, akkor az bizony nem a párja, inkább csak a "ló nincs szamár is jó" esete. Általában a harmadik féllel házasságban élők nem verik nagydobra külső kapcsolatukat...

A valódi októl eltekintve szerintem az ilyen nem párkapcsolat, hanem a "kefélkezzünk" minéltöbbet esete...

2023. aug. 27. 07:31
 9/10 Angelion válasza:
100%
Több oka lehet. A legegyszerűbb megkérdezni tőle. A legnyilvánvalóbb az, hogy csak a testi vágyai kielégítésére kell neki, amolyan bio-dildónak. Ha te vagy az akit nem vállalnak fel, jobb ha mielőbb lelépsz és keresel valakit aki megbecsül
2023. aug. 27. 08:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hibás már kérdés megfogalmazása is.

Az nem pár(kapcsolat), ha az egyik fél nem vállalja fel a másikat a nyilvánosság előtt.

Az oka pedig legtöbbször az, hogy van egy harmadik, vagy csak egy ugródeszkának tekinti azt, akivel együtt van.

2023. aug. 27. 10:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!