Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van egy privát insta fiókom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy privát insta fiókom, és nem engedtem egy srácot visszaigazolni, de tudni akarta, hogy ki követett be azon, és minden egyes követettemet (500 ember) bekövette, hogy megtudja, kik követnek?! Ez csak szerintem ijesztő?!

Figyelt kérdés
Ezt miért csinálja?!
2023. aug. 20. 12:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem, ha privát a fiókod és nem igazoltad vissza a srácot, hogyan tudta bekövetni őket?
2023. aug. 20. 12:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyesnél a pont. De tegyük fel, hogy lehetséges, ez esetben nagyon beteg.
2023. aug. 20. 12:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kamunak tűnik ez, mert nem lehet megnézni a követéseket és a követőket, ha a fiók privát.
2023. aug. 20. 12:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha mégis lehet valahogy, akkor tiltanám is mindenhol.
2023. aug. 20. 12:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem értitek, a normál fiókom összes követettjét követte be, hogy megtudja, hogy ki követi a privát fiókom, mivel olyankor kiírja, hogy melyik ismerőse követi, ajánlásban, értitek?
2023. aug. 20. 12:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre azt gondolnám, hogy zakkant, menne a tiltás. Aztán lehet, hogy így akar követőket szerezni.
2023. aug. 20. 12:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Beteges, szabadulj meg tőle.
2023. aug. 20. 13:38
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem beteg.

Engem online zaklatott egy vadidegen fickó, először fb-on jelölt be ismerősnek, de gőzöm se volt ki ő, ezért nem jelöltem vissza. Utána egy héttel írt, engedélykérések közt vettem észre pár nappal később, azt írta, hogy szerelmes belém, jöjjek vele össze stb. Nem válaszoltam. Írt megint, hogy itt és itt dolgozom (tényleg ott dolgoztam), oda jön másnap és egymillió szál vörös rózsát fog hozni, hogy jöjjek össze vele. Letiltottam.

Másnap nem volt a munkahelyemen, bár amúgy se egyedül mentem, mert ijesztő volt. De este láttam, hogy bejelölt instán, pedig nickname-mel vagyok fent, nem tudott a fb profilom alapján megtalálni. Mivel nem igazoltam vissza, írt egy e-mailt (ezt se tudom, honnan szerezte meg, mert idegenként sehol se láthatta), hogy egy hülye qva vagyok és ha találkozunk, meg fog pofozni, mert nem akarok összejönni vele. Erre se reagáltam, aztán írt még két e-mailt hasonló stílusban, és megkértem az egyik fiú ismerősöm, hogy ő válaszoljon neki e-mailben.

Az ismerősöm azt írta, hogy minden üzenete le van mentve, ha odajön a munkahelyemhez vagy bármilyen módon kapcsolatba próbál velem lépni, akkor megyünk a rendőrségre, erre azt válaszolta a srác, hogy soha életében nem hallott rólam, hazudozok, nem is ismer, stb.

Nagyon para volt, de vannak ilyen beteg férfiak!

2023. aug. 20. 16:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Ismerem már két hónapja, azóta nyaggat ezzel. Azt mondta, hogy oké, menjem a móka, és azóta csinálja ezt.
2023. aug. 20. 16:57
 10/11 anonim ***** válasza:
50%

de minek kell normal meg privat fiok

mi ennek az ertelme

2023. aug. 20. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!