Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a barátommal és velem?
A baratommal masfel eve vagyunk egyutt, es nagyon jo a kapcsolatunk. Egyikunk sem lepeget felre, nem beszelunk mas lannyal/fiuval, oszintek vagyunk egymassal es szeretjuk egymast.
De egy ideje feljott az a tema, hogy ki mit szeretne a jovoben es mindketten mast tervezgettunk.
En peldaul nagyon szeretnek utazgatni, csaladot alapitani, haziallatok, stb… o pedig tanulni, penzt keresni es inkabb ketten maradni, minthogy tobben legyunk. Ez meg igy okes, de ezen kivul en vagyok az egyetlen, akiben megbizik, akivel teljesen oszinte, olyan oszinte, hogy az neha mar faj. Es utobbi idoben sokkal tavolabb erzem magamat tole, amirol beszeltem vele is es meg nem jutottunk semmire. Regebbi traumak es esemenyek miatt ugy erzi, hogy nem tudja megadni nekem azt, amire igazan szuksege van, es jelenleg en is bizonytalan vagyok.
De nem szeretnem elhagyni. Nagyon szeretjuk egymast es nem akarnam csak ugy eldobni a kapcsolatunkat.
Ti mit tanacsolnatok, hogyan lehetne megoldani?
(Csak normalis valaszokat legyszi, nincs szuksegem arra, hogy beszologassanak)
Tűl fiatalok vagytok és túl sokat fogtok változni ahhoz, hogy csak emiatt szakítsatok. Gyereket gondolom nem 2 hónap múlva szeretnél, hanem x év múlva. Addig te tudsz utazgatni, ő meg pénzt keresni és tanulni.
Ha már abban a korban tartasz, hogy neked aktuális a gyerek téma, de neki még akkor sem akkor valóban érdemes elengedni egymást. De most még hülyeség, ha amúgy minden rendben van.
Nem minden párnak kell együtt tervezni és közös terveket szövögetni. Én se tervezek úgy együtt a párommal. Neki is legyen saját lakása, nekem is legyen saját lakásom. Neki is legyen külön hobbija és nekem is. Az egyetlen dolog ami összetart minket az, hogy egymással akarunk lenni. Szeretjük egymást és látni akarjuk a másik fejlődését. De az együttélésen kívül sem neki, sem nekem nincs komolyabb tervem (mint a házasság, gyerek, közös lakás stb).
család - ketten maradni
Ez olyan feloldhatatlan ellentét, ami miatt nem érdemes több időt, energiát belefektetni a dologba.
Ettől függetlenül is kezdtek eltávolodni egymástól.
Az önbizalomhiánya előbb-utóbb meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat.
Szakíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!