Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ehhez milyen elemi gonoszság kell? Haveromat megcsalta a csaja, és öngyilkossági kísérlete volt, aztán még durvább?
HOL buzdították arra, hogy ölje meg magát???
Ha egy EXnek valaki mutat egy képet, ahol az ÚJ barátjával van, az nem ez a kategória!
A haverod elmebeteg, de te is, ha azt hiszed, neki van igaza!
"Dehogy mondta, hogy vége, eltűnt a csaj, haverom még a rendőrségen is kereste, aztán kiderült, hogy valami fószerrel khúrogat a Balaton partján, és együtt röhögtek a haverom képébe, és nyíltan mondták hogy mekkora pancser, lúzer és nyírja ki magát nyugodtan."
Ott van, leírtam.
En megertem a haverod. En is megakartam olni magam mert elhagyott a szerelmem, nem ennyire durva modon de hasonlokeppen.
Nekem az segitett hogy tudatositottam a helyzetet es antidepreszanst szedtem. Rajottem, hogy igazabol nyertem azzal hogy elhagyott ez a lany. Nyilvan erzelmileg ettol nem engedtem el, de mar elindultam azon a palyan hogy eltudjam idovel engedni. A haverodnak is el kene jutnia erre a felismeresre, onnantol sokkal konnyebb lesz neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!