Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak, ha van egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha van egy csaj, aki zavarodottságában letilt egy csomószor?

Figyelt kérdés
Beszéltem barátnőjével, és azt mondja, hogy gyakran sírva megy hozzá, hogy "megint elszúrta", mert "megijed", és letilt... Ez normális dolog?
2023. aug. 5. 22:47
 1/8 anonim válasza:
100%
Nem, menekülj amíg tudsz, vannak normális lányok is, ne pazarold rá az energiád, később nehezebb lesz elengedni
2023. aug. 6. 00:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyiszor volt már ez a kérdés... Ott kell hagyni a francba.
2023. aug. 6. 00:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha hagyod ezzel csak baj lesz
2023. aug. 6. 01:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor épp fel vagy oldva, köszönj el tőle, és tiltsd le te is, de örökre! Gondolom ez ilyen online, "Semmilyen" kapcsolat. Ezeknél nincs minden rendben a toronyban, és csak az idődet pazarolod rá. Én is egy ilyen bolond miatt dobtam ki egy teljes egész évet az ablakon, pedig azt mennyi hasznos dologra is használhattam volna! Talán most lenne egy stabil kapcsolatom. De ezt már soha nem tudom meg, emiatt az agyhalott miatt. Szóval te is hagyd a fenébe, és éld az életed, ő meg bőgjön a barátnőjének tovább, ha képtelen magán uralkodni.
2023. aug. 6. 06:16
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Instant redflag . Keress normalis csajt
2023. aug. 6. 08:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Elottem mar elmondtak az igazsagot.

Egy kerdesem lenne: miert futsz utana? Miert pont o kell neked?

2023. aug. 6. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Idegbetegeket messzire kell kerülni.
2023. aug. 6. 10:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyszer megmondanám neki, hogy ne aggódjon amiatt, ha valamit szerinte rosszul csinál, mert számodra az egyáltalán nem ciki, és hát emberek vagyunk, nem robotok. De ugyanakkor azt is megmondanám, hogy ha ezt a letiltósdit folytatja, akkor vége. És ehhez tartanám is magam. Meg azért megemlíteném, hogy legyen önmaga. Abban nincs mit elszúrni. Ha játszmázik, szerepet játszik, taktikázik, akkor igen, akkor el lehet szúrni. Sőt, számomra már maga az is kizáró ok. Adja önmagát, őszintén, ha valamit úgy érzi, hogy elszúr, akkor meg legrosszabb esetben kérdezze meg, hogy haragszol-e érte. Elméletileg járni akartok, mi az, hogy még a minimális őszinteségtől is menekül?

Ha meg ezek után is folytatja a tiltogatást, akkor én is letiltanám, és onnantól vége.

2023. aug. 11. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!