Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedés utáni időszak miért ilyen? Nagyon fura a csaj
Én imádom szeretem ezt a lányt, sajnos 2 külön városban lakunk és csak 2 hetente tudjuk megoldani a talit. Megbeszéltük hogy eljön, ittalszik(volt már ilydn többször), de aztán másnap már nem akar ittaludni, nagyon csúnyán összevesztünk, nagyon gyászos most is a hangulat. Most eljutottunk arra a pontra hogy mind a ketten félreértettük a másikat, és ez után azzal jött hogy nem hajlando egyből kibékülni velem. Utána azzal jött hogy sok neki minden, az otthoni teendők, stb.(arra se mondott nemet hogx fárasztó "sok" vagyok neki).
Nagyon tanácstalan vagyok, volt már egy hasonló összeveszésünk amikor 2-3 héten keresztül alig akarta elmondni h mi a baja, azt tudtam h velem kapcsolatos és rossz dolog (érzések), nem kizárt hogy ugyan olyanok mint most. Viszont akkor utana sűrű elnézés következett és sajnálta minden tettét hogy elhanyagolt akkor. Most nem értem hogy ugyan az a helyzet áll fent, vagy tényleg ennyire sok vagyok neki. Nem mondom hogy nincs dolga, mert hazaér suliból nem csak tanulnia kell hanem ott vannak a szülők, tesók, házi munka, főzés mosás takarítás, sorolhatnám napestig...
De akkor nemértem ha eddig mindig ez volt akkor most miért változott.
Mi tévő legyek?
Szerintem enyhén van hogy depressziós ez miatt, és nagyon önbizalomhiányos, én próbálom belé a leket önteni, de én is el tudok fáradni.
Kérlek segítsetek mert tanácstalan vagyok.
En nemtom kinek mennyi a toleranciaja, de ha velem csinalna ezt egy csaj en elkuldenem az elso alkalomkor.
Ha valami baja van ne varja el hogy belelassak a fejebe es kitalaljam mi a gondja konkretan, aztan ezt csinalja hetekig huzza az agyam?
Ha velem lenne baja mondja meg meg barmi de ez a szorakozas pont az ellenkezoje a felnott eletnek. Ezt 11 eves pubertas lanyok/fiuk szoktak csinalni. Bar elofordul egy joparszor ez meg felnott korban is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!