Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exbarátnőm beleröhögött a képembe, hogy más miatt szakított velem, még mutogatta a képeket is, smárolós, meg összebújós, meg hasonló, én találkoztam a havernőmmel, és készült egy közös kép, és elkezdett hisztériázni?
Figyelt kérdés
Hogy én sosem szerettem, ennyire szerettem, hogy rögtön ágyba bújtam egy csajjal, aki amúgy rondább, mint ő, meg hasonló...
Én széttártam a kezem, és röhögtem, mert komikus volt az egész. Ezt most miért csinálta? Visszanyalt a fagyi?
2023. júl. 26. 18:35
1/8 A kérdező kommentje:
A poén, hogy semmi, de semmi nem történt közöttünk, csak ittunk, mert annyira készen voltam már exem miatt.
2023. júl. 26. 18:37
2/8 anonim válasza:
Nárcisztikus az ex barátnőd, nem kell vele foglalkozni, pláne komolyan venni. Örülj, hogy megszabadultál tőle! Alapból azt mondom, hogy szépen kell szakítani, legyen uriember a férfi (még ha fiatal is) és a nő is viselkedjen. Ne tapossanak egymásba. De ha ő kezdte, akkor megérdemelte a leckét.
Ő szándékosan akart fájdalmat okozva szakítani, pont azért, mert nárcisztikus. Erre nincs racionális magyarázat, úgy tudod megvédeni magad a helyzettől, ha figyelmen kívül hagyod.
3/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzel az elmebeteg csával, inkább örülj, hogy megszabadultál tőle.
4/8 anonim válasza:
Na jólvan, én meg azt hittem, hogy csak az én ismerősi körömben vannak ilyen "lények"
5/8 anonim válasza:
Az emocionális intelligencia nem éppen a plafont verdesi :D A legjobb amit tehetsz, örülsz hogy megszabadultál tőle.
6/8 anonim válasza:
Ahogy írtam, nárcisztikus. Azt akarja, hogy az egész világ körülötte forogjon, lássa, hogy mennyire fontos stb., szenvedsz nélküle, és persze ő bármit megtehet. A te szenvedésed, neki öröm, de ha éled boldogan az életed, attól rosszul van. Tehát élj boldogan, és szard le. Nem kell mutogatni, mert még bosszúból beleártja magát, meg próbálja tönkre tenni.
7/8 anonim válasza:
Annyi történt, hogy ő nagyon erősnek és kegyetlennek akarta mutatni magát (mondván, ő simán túllépett rajtad), csak aztán lehullt az álca.
8/8 anonim válasza:
Egy újabb bizonyíték, hogy a lányok/nők nagyrésze arra jó, amire az iszlám hadználja őket.Főz, most, takarít, gyereket szül és ha megszólal lefejezik nyilvánosan.Erre jók másra nem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!