Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan húz fel az a tény, hogy a jelenlegi barátomnak az exével kint van egy közös kép az instagrammon?
Kettőjüknek igen fura kapcsolatuk volt... A srác nekem azt mondta róla, hogy imádta a lányt, de tenni nem igazán akart érte. Ennek ellenére egy rövid ideig együtt voltak, csak nem igazán működött köztük a dolog. Heves és vak rajongás jellemezte azt a kapcsolatot, a fiú szemszögéből biztosan.
Csúnya véget ért. Ennek nagyjából 10 hónapja.
Azonban a lány oldalán még mindig kint van egy nagyon ölelkezős szexi fotó, amiről süt, hogy épp együtt vannak, ami már régen nem igaz.... És picit kellemetlennek érzem az egészet.
A fiú és a lány elvileg nem nagyon beszélnek, max csak elvétve (legutóbb egy hónapja amikor a lány rá írt) az is csak ilyen felszínes"Hogy vagy? Jól vagyok."...-ból állnak.
Abban biztos vagyok, hogy a fiú elengedte a dolgot, és épp engem szeret. Mindenkinek van múltja és ez teljesen rendben van, de kicsit utálatos dolognak érzem, hogy miért kell az a kép... Próbáltam rá utalni, hogy annak örülnék ha lekerülne, erre pedig csak annyit mondott, hogy őt az a csaj annyira nem érdekli, hogy nem fog ő ezzel foglalkozni... Felkeresni a csajt saját akaratából.
Ti mit gondoltok?
Gondolom, a lány még reménykedik valamiben.
Viszont ha szeret téged ez a fiú, akkor én a helyedben nem foglalkoznék a fotóval.
Hát. Egyrészről, ő mondhatja, hogy nem érdekli, ne foglalkozz vele te se.
Másrészről, ha őt nem érdekli, benned meg rossz érzést kelt, miért nem lehet tenni érte?
Amugy a kapcsolatfelvétel kényelmetlenségét értem. Jelentgesd a képet több fiókról, hátha el lesz távolítva, és így kontaktolni sem kell a csajjal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!